Soha semmi pénzért nem vettem volna mérget arra, hogy eljön a nap, amikor az Orbán Viktor mindenáron típusú lejáratására tett elkeseredetten primitív erőfeszítéseken felháborodom. Szeretett vezérünk Hitler-bajuszos ábrázolása a Magyar Narancs csütörtöki címlapján bebizonyította: eljött ez a nap is. Kezdeném azzal, hogy nem vagyok ugyan Gulyás Gergely, így egyáltalán nem keresem a nácikat a Magyar Narancs szerkesztőségében. Majdhogynem érteni vélem azt is, hogy e viccesnek szánt címlapot értelemszerűen karikatúraként kell értelmezni. Továbbá mélységesen felháborít, hogy Orbán Viktor pár napja sokadszorra okádta ki a nemzet testéből azokat, akiket érdemes bármikor megtagadni, ha az éppen aktuális kollektív ellenségkép nem teljesít annyira jól, mint eltervezte. Igen, cigányozott megint, mint ahogy burkoltan, vagy kevésbé, buzizott is korábban. Valamennyi ilyen megnyilvánulásáért elítélem. De.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nekem meg az a meggyőződésem, hogy ez nem felháborodás hanem inkább tetézés.
Az aki maga is nácizik, aki kamufelvétel alapján ítélkezik tettről és emberről, aki naponta azzal keresi a kenyerét hogy próbál rossz fényt vetíteni valakire, aki a cikket is azzal zárja hogy ha csak Orbánnak jó akkor miért csinálják az nem a bajuszra háborodott fel, hanem a hatására ami kedvezőtlenül sült el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.