A honvédelmi és a rendőrségi törvény módosításának hétfői parlamenti elfogadásához szükséges kétharmados többség biztosítására kérte az ellenzéket pénteken a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Most a baloldal is bizonyíthatná, hogy nem a bevándorlók pártján áll – fogalmazott Gulyás Gergely budapesti sajtótájékoztatóján, emlékeztetve: a törvénymódosítás megszavazása után a honvédség erői is részt vehetnek majd a határvédelemben.

Közölte, hogy – a javaslat elfogadása esetén – Áder János köztársasági elnököt a jogszabály mielőbbi aláírására fogják kérni, így azt akár már hétfőn vagy kedden kihirdethetnék a Magyar Közlönyben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Semmilyen módosító javaslatot, indítványt nem fogadott el a kormánypárt a parlamentben az ellenzéktől! Akkor most mire fel ez a pitizés? Fulladjanak bele a kétharmadukba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ha nem megy át a szavazat majd jön, hogy mindenki a bevándorlók pártján áll és, hogy mindenki antimagyar...
justhpeter
Bízom benne, hogy az ellenzék ellene szavaz. Nem is tehet mást, ha nem akar belépni a fideSSbe.
bretagne
Remélem, hogy hiába könyörögnek. Ne essen meg ezeken a szívük!!!
Desischado
Ott rúgnak bele az ellenzékbe, ahol tudnak, most meg kellene a szavazatuk! Gerinctelen egy banda, annyi szent! Remélem, nem szavaz az ellenzék velük! Bár a jobbik segíteni fog nekik! Majd meglátjátok, hogy nem tévedek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.