A kormány döntött arról, hogy Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója kormánybiztosként koordinálja a jövő évi 1956-os megemlékezéseket, az ünnepségsorozat fővédnöke pedig Kövér László házelnök lesz – jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteken, az ATV Szabad szemmel című műsorában.

Balog Zoltán közölte: olyan történészről van szó, aki alkalmas erre a feladatra, és üdvözölte, hogy együtt dolgozhat vele.

Mint mondta, a döntés előtt egyeztetett a kormányfővel, és az, hogy ő örült ennek a javaslatnak, azt jelzi, hogy a miniszterelnök és a kormány – ahogyan ő maga is – nagyon értékesnek tartja Schmidt Mária munkáját.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ezt most ide rakom, mert "valamiért" ide tartozik:

www.keptelenseg.hu/keptelenseg/vannak-bajok-107263

Mindenki találja ki magának, hogy miért.
Két forintért megmondom.
eugen4402
Ha már Vona nem vállalja a radikális szélsőjobbos frontharcot, valakiknek tovább kell vinni az árpádsávos zászlót, mert - ugye - itthon van rá igény.
Ha az európai néppártok is így látják jónak, lelkük rajta... Ám ha némi fejcsóválással reagálnak, akkor most kezdődött el a Fidesz-korszak utolsó felvonása.
Hellcat
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ez az ország halálra van ítélve a fidesz által.
mariaberta
Meg kell állapítanom, Orbánék szeretik a különleges szemállású embereket. No nem akarom őket bántani, de azért ez elég feltűnő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.