Több mint kétmillió forint értékű, ismeretlen helyen gyártott, hamisított márkajelzésű gumióvszert és egyéb termékeket találtak a pénzügyőrök Budapesten egy bevásárlóközpont raktárában – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-vel. Közleményükben kiemelték: az ismeretlen körülmények között előállított gumióvszerekkel a csalók a szakértő szerint komoly egészségügyi kockázatot is okoztak.

Hamis óvszereket találtak a pénzügyőrök Budapesten

Fotó: facebook.com/NAV

A pénzügyőrök Budapesten, egy főként távol-keleti termékeket forgalmazó bevásárlóközpont raktárában és üzlethelyiségében tartottak ellenőrzést, és megközelítőleg 7300 darab hamis márkajelzésű óvszert találtak. A pénzügyőrök szakértőket is bevontak, mivel a csomagoláson a termékismertetőt rossz magyar helyesírással írták, és az eredeti terméktől eltérő feliratok voltak láthatók rajta – írták.

A termékekről kiderült, hogy azokat a jogtulajdonos engedélye nélkül készítették, ezáltal – az egészségügyi kockázatok mellett – jelentős anyagi hátrányt is okoztak. A pénzügyőrök a hamis termékeket lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást kezdeményeztek – olvasható a NAV közleményében.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ebben az országban ha csak a koton lenne hamis de jó lenne))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@zöldszem: Az a kár hogy a ,,szecskavágót,, nem találták még meg, pedig arra is nagy szükség lenne)))))))))
eszegfu
Milyen "egészségügyi kockázata" lehet?! Lehet, hogy szitaszövet-szerü anyagból készült... akkor valóban kockázatos a használata...
zöldszem
@eszegfu: Az életével is fizethet...
A gumi óvszer nem minden esetben garantálja a biztonságos együttlétet...
Mert az egyik barátom viselt gumit szex közben, de a nő férje lelőtte.
Feraj49
@zöldszem: tegnap 18.30-ra: Előtte kipróbálták ! Mint a hülye gyerek a gyufát. Ez ég,ez nem ég,ez ég ez nem ég... Ez jó óvszer ,ez nem jó !
eszegfu
@Feraj49: 9:15 Nálam ez a "gyufás" próba a nyerő!:)))
zöldszem
@Feraj49: Akkor lesz sok "kicikinaipézugyur"???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.