Szemenszedett hazugság, hogy Horvátország magyar kormányzati jóváhagyásával szállította vonattal migránsok tömegét egyenesen magyar területre, ráadásul horvát rendőri kísérettel. Ezt a hazugságot azóta a horvát miniszterelnök is elismerte – mondta a külgazdasági és külügyminiszter szombat délután a dunakeszi városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. 

Állításainak (és a horvát miniszterelnök állításának is) ellentmond viszont, hogy a NOL videója és munkatársuk beszámolója szerint a magyar rendőrök egyértelműen kérték: a horvátok is maradjanak fent azon a bizonyos vonaton.

Szijjártó Péter ennek ellenére továbbra is "arcátlan magatartásnak", a magyarországi szuverenitás súlyos megsértésének nevezte a történteket. Közlése szerint Horvátország ezzel "felmondta" az együttműködést, nemcsak Magyarországgal, hanem egész Európával. (Hogy milyen együttműködést, az nem derült ki, főleg, hogy Szijjártó korábban többször is hangsúlyozta, nincs semmiféle együttműködés a két ország között.)

A horvátok szemébe hazudnak a magyar és az európai embereknek is. Ahelyett, hogy ellátnák a bevándorlókat, regisztráció nélkül "ráöntötték őket hazánkra" – fogalmazott Szijjártó Péter.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ilyen az amikor ket hazug ember egymast gyozkodi...
solidedge
A horvát minisztériumban Szíjjártó kijelentése után órákra megbénult a munka. A röhögéstől képtelenek voltak dolgozni.
Clavigo
Jövő nyáron öröm lesz arra felé nyaralgatni...
radios45
@Yoda69: mert nekünk semmi sem drága, a hazugság ára...
Egyébként ma reggel a köz-királyi rádióban bemondta az illetékes riporter et, hogy Mo-nak naponta 1mlrd.ft,jába kerül a migránsok ellátása, utaztatása.
Ez mind nem igaz, mert az Eu-fizeti meg, a migránsok ellátását, biztosítja a szükséges keret-összeget.
jancsipapa
Nem kedvencem a zseléhajú (agyú ) Petike ,de aki hazudik miért mondanánk másnak ,mint hazugnak . Ideje a minket sértegetőektől is egyfolytában bocsánatot kérő Martonyi után végre visszaszólni a sértésekért ,becsapásért ,hazugságokért . Mondhatjuk persze,hogy ez így csak súlytalan " feleselés "...
Yoda69
@jancsipapa: Az meg sem fordul a fejedben hogy orbanek hazudnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.