A kormány szándékosan nem avatkozott bele a Keleti Pályaudvarnál és az országban kialakult káoszba, hogy a magyarok "a bőrükön érezzék", milyen súlyos gond a migráció – a VS.hu szerint több kormánypárti képviselő is azt mondta, ezt olvasták ki Orbán Viktor miniszterelnök beszédéből, melyet a velencei frakcióülésen mondott el.

A miniszterelnök arra is utalt, hogy a migrációs vita elterelte a figyelmet a kormányoldal számára kellemetlen ügyekről – a 444.hu segítőkészen össze is gyűjtötte, milyen kellemetlen és botrányos ügyekre is gondolhatott Orbán Viktor.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@paolo006: Sokkal többen, mint kívánatos lenne))))))))))))
mekkelek
@Pálinkafőző Rézüst: Kb a népesség 85%-a. Abból 30% alapból náci beállítottságú menthetetlen, a többi 50-55% meg a befolyásolható birka aki mindent bevesz amivel a vezír eteti. Marad kb 15% önálló gondolkodású ember aki viszont semmi vizet nem zavar.
kkalman
Nem számolok utána, de nem egyszer feltettem a kérdést, miközben dúlt a menekültválság, hogy mi van a Quaestor üggyel, az állami földek eladásával? Általában erre a két ügyre fókuszáltam, de a 444.hu által összeszedett többi ügy is lassan a feledés homályába merül.
Azt hiszem, úgy írtam pár hete, hogy a Queastor ügy elcsendesül, az állami földeket meg felejtsük el! Ezt most kiegészítem, a többi is a feledés jótékony homályába merül, hisz tart még a menekültáradat, és az mindent visz.
papa.49
@kkalman: A lenyúlást, meg a szabad rablást, csendben a legjobb csinálni, ezért most minden a menekültekre van kihegyezve, így ott most csönd van))))))))
DR Eric CARTMEN
A horvátok 2 nap alatt megoldották amin a püffedt pávatáncos és csűrhéje 9 hónapja "dolgozik" ( hahaha) Hagyják, hadd menjenek ahova akarnak. Nálunk meg a gyűlölködés - hazug plakátok, - elmeháborodott hívőknek szóló "konzultáció", - röhejes, sz@rt se érő kerítés, és uszítás egyfolytában ablakon kidobott tízmilliárdok. Miközben "embercsempészezik" lézerdzsoni, ők ugyanúgy buszokkal hordták a regisztrálatlan menekülteket.A héten tízezerszám mennek rajtunk át a regisztrálatlan menekültek. Ez nem tünt fel fideSSbirkák ? A szotyiköpködő gumicsizmás meg játssza a hőst, miközben semmit nem csinált, csak fröcsögött és lázította a népet. De legalább addíg se a lopásaikról (Questor és társai - földek lkenyúlása, és hogy 400 millió Euróval támogatja a magyar adófizetők pénzéből a román focit) foglalkoztak.A zselésfejű évtizedes külpolitikai tapasztalattal rendelkező külügyérünk (tudjátok akinek hivatalnok szülők vették a 180 milliós házát, -aki "véletlenül" a Questor csőd előtt 1 nappal vette ki a minisztérium ki tudja miért ott tartott pénzét, aki a focihaverjaival töltötte fel a minisztériumot ) szóval ez a zseni már minden szomszédos országot lehülyézett, de még a németeknek, és az Ensz főtitkárnak is nekiment.És a főnök, Európa megmentője" -jézusmária most kimegy az ENSZ közgyűlésre, mert szólani akar. Nem járatta még le eléggé az országot ? Mert magát már méjebbre lökni úgyse tudja. Majd mászkál ott is zsebredugott kézzel, szotyit köpködve, és mondja- mondja a zagyvaságokat... Európa szégyen országa lettünk. Ja, és mellesleg meghagytek megint háromszoros bóvliban...A MAGYAR REFORMOK MŰKÖDNEK ! GRATULÁLOK !!
lópicigáspár
Nem csak a t. képviselők szerint! Aki egy kicsit is látja az aljas szándékaikat az világosan látja, hogy ez gusztustalan és öncélú hatáskeltés volt, hogy a többi mocskos most elfogadtatott és a jobbik által ostobán asszisztált törvények és azok jogosítványainak megszerzése volt a cél! Totális teljhatalmat kapott egy hatalommániás grazi kezelt! A következő lépés gondolom a statárium bevezetése lesz, majd a sajtószabadság eltörlése, az internet maximális korlátozása és a többi diktatórikus intézkedés bevezetése lesz, melyhez ez a birka nép bégetve bólogat! Meg kell nézni mit tesz a párján belül is! Az első számú riválisát ugye Lázárt félreállította, aki gyengébb volt a kelleténél Hende félreállítva, megerősítve magát a régi és hű harcostárssal Rogánnal, aki bármit megtesz a barátjáért gondolkodás nélkül! Lassan a vezérhülyéjei (barackmagos) is lecserélődnek, hogy lássa a nép, milyen figyelmes!Kezdem egyre jobban szégyellni magam!!! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.