Egyelőre csak annyit tudni, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A Fejér megyei online lap, a feol.hu több forrásból is úgy értesült, hogy Galambos Lajosról, művésznevén Lagzi Lajcsiról van szó, aki jelenleg a székesfehérvári kapitányság fogdájának „vendége”.

A lap úgy tudja, hogy a Komárom-Esztergom megyei Mocsa egyik luxusvillájában vették őrizetbe a mulatóssztárt, egy nőt és egy fiatalabb férfit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte a lappal, hogy büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, és szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket.

A két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak

– közölte a rendőrség.

A Népszabadság korábban azt írta, a zenész mocsai birtokán, a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén és a hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak.

A rendőrség akkor házkutatást is tartott: azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés. Galambos Lajos májusban azt nyilatkozta a lapnak, a plombákat sosem manipulálta és pláne nem vesztegetett meg senkit.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Lajcsi! Hát, te még nem tudod? Ne lopj, ne csalj, ne hazudj, mert a kormány nem tűri a konkurenciát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Én nem törnék pálcát Lajcsi feje fölött. Várjuk ki a végét.
lampa laz
Eddig úgy tudtam, hogy kimondottan az ilyen gazdagoknak találták ki bunkóék a rezsicsökkentést. Pasaparkban milyen az energiaellátás tóni? - bocs, csak érdeklődök...
satan
Valakinek nem zenélt, és elintézték vagy mi? Vagyis nem fizetett rendesen a pluszból.
Knapp75
Lagzi Lajcsi csak megelőzte a korát!
Ő már akkor rezsicsökkentett, amikor mi még csak álmodoztunk róla.
hetöndöe
@enslaved: Akkor ezért lopta a felcsúti is össze a "kis" vagyonkáját,mert a véribe van?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.