A magyar labdarúgó harmadosztály Közép-csoportjában szereplő Kozármisleny 2:0-val küldte haza az élvonalban szereplő felcsúti Puskás Akadémia csapatát a Magyar Kupában. Pedig nem is tartalékolt a felcsúti együttes, játszottak a húzóneveik, például Lencse, Tischler, Márkvárt és Zsótér is a pályán voltak. A hazai pályán játszó (egyébként szalmaminyonnal is villogó) baranyaiak a 66. perben szerezték meg a vezetést (a korábban a Honvédnál is megfordult Nagy Mihály Krisztián szerezte a gólt), aztán a hajrában, a lélektanilag igen rossz 90. percben a volt zalaegerszegi Kocsis Adrián biztosította be a győzelmet. Így nem sikerült a magát a “Ha látni akarod A JÖVŐT” plakátokkal hirdető felcsúti csapatnak továbbjutnia az ország legjobb 64 csapatából a legjobb 32 csapata közé kerülnie a kupában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Azt hiszem kevés pénzt költöttünk ár. Talán, ha aranyból lenne a vécékefe nyele is Felcsúton, akkor jobban menne ez a foci dolog.
human
Azt hiszem kevés pénzt költöttünk ár. Talán, ha aranyból lenne a vécékefe nyele is Felcsúton, akkor jobban menne ez a foci dolog.
papa.49
@human: Kár erre egyetlen huncut fillért is költeni))))))))))
lópicigáspár
Most akkor kirúgják az edzőt, vagy adnak neki egy kis prémiumot, hogy motiváltak legyenek!?
papa.49
@lópicigáspár: Erre csak Hofi sziporkával lehet válaszolni ,,és ha megfizetem,,))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.