A Miniszterelnökség államtitkárává, miniszter-helyettessé nevezik ki Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárt október elsejétől – jelentette be Lázár János csütörtökön.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy az eddigi miniszter-helyettes, L. Simon László parlamenti államtitkár munkájára a továbbiakban is számít.

A tárcavezető azt is tudatta, hogy megköszönte Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének munkáját, aki a továbbiakban közbeszerzési területen segíti a kormány munkáját.

Távozik a Miniszterelnökségről Bódi Gábor, az infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkár és megszűnik ezen helyettes államtitkárság is.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Cserélgetik a szarokat a polcon de egyik se lesz lekvár)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Hát, az egyik már megszedte magát, most jön a következő.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: tegnap, 20:36-ra: Ő is kerülhet magasabbra! Csak ne így...De Téged ismerve ez kizárt...:))
fütyi
A fő hazudozó arrogáns busa fejű L. Simon most már mindent elért amit akart. Műkődik a barackmag gyár is, műkődik a panzió is. teljes gőzzel készülnek a kannás borok és sétálnak a fideszes suttyók az új úton , amit csak neki csakis neki épített a fityesz strabag.
Átvette szerepét a nagypofájú erdélyből emigrált az én pénzemen itt tanult , de nem az én érdekeimet képviselő pöcs , nyálasszájú Csepregi, akinek meg kell hálálni mindenáron a Vezér beléje helyezett bizalmát. Ha kell az élete árán is.
herczeg0210
Bocsánat: kellene neki egy mini Sztérium!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.