A menekültek érkezésével, az egész ügymenettel kapcsolatban a kedves jobboldali trollok szabványosított kérdése az, hogy: „De mit tehetett volna Orbán másként?” Nos, leginkább talán nem kellett volna hazudnia. Aztán lehet ugatni Schengenről, meg egyebekről, de... A következőkben csak az említett kérdésről lesz szó. Tudva: a „mi lett volna” nem történelmi kategória.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." jobboldali trollok " ...
Bújjatok ki a vezér kormosából, és makogjatok !!!
Ja, nincs leírva a véleményetek ??? Sz@r ügy ...:-)))
kkalman
Mint közismert, a "ha" kezdetű mondatoknak semmiértelmük. Így ennek a cikknek a címe teljesen értelmetlen. Főleg, hogy nem csak Orbán, de az egész kormány hazug orkok gyülekezete.
volvós
..." jobboldali trollok " ...
Bújjatok ki a vezér kormosából, és makogjatok !!!
Ja, nincs leírva a véleményetek ??? Sz@r ügy ...:-)))
nemjoezigy
ilyen kérdést egy fideSSnyik nem tesz fel, mert szerintük mindent jól csináltak.
De ez nem így van, mert akár a menekült kérdést leszámítva az országunkban nőtt a szegénység, nőtt a gazdasági kivándorlás, ezzel szemben a gazdagok és fideSS közeliek vagyona is nőtt.
De visszatérve a migránsokhoz: "„De mit tehetett volna Orbán másként?” "
Mindent másként tehetett, sőt kellett volna tennie, de ilyen szargyártó félékkel nem lehet.
Íme egy már régi javaslatsor:
"Javaslat volt már az elején: Ne plakátoljon magyarul nekünk?, vagy a menekülteknek (ők nem tudnak magyarul).
Azt kellett volna propagálnia, hogy a kerítés nem Magyarország, hanem az EU miatt épült, így nem támadták volna külföldről és belföldről egyaránt, de nem normális a banda.
A kerítést az EU-val kellett volna felépíttetni, elvégre az EU határán van.
A határőrizetbe az EU tagállamainak is részt kellett volna venni, elvégre az EU határát kell védeni.
Továbbá propagálni kellett volna nem felénk, hogy a nyilvántartásba vétel EU-s előírás és nem magyar. A kötelezettségeket kellett volna velük ismertetni, mindjárt meggondolták volna a belépést.
kkalman
@nemjoezigy: ma, 07:54 Orbán már januárban tudta, hogy a menekültek el fogják árasztani Európát. Erre fel lehetett\kellett volna készülni, hogy amikor ideérnek ,e a káosz fogadja őket. A határhoz közel lehetett volna konténerekből közművesített tábort építeni. Rögtön oda az idegenrendészeti hivatal kirendeltségét is megerősített létszámmal, hogy gyorsan, zökkenőmentesen történjen a regisztráció, és az egyéb adminisztráció, hogy utána szervezetten lehessen őket tovább vinni az osztrák határra.
De nem! Volt helyette nemzeti inzultáció, meg gyűlöletplakát kampány. Mikor ideértek volt fejetlenség, zűrzavar, és ötletelés, hogy mit is kellene csinálni. És lett Keleti pályaudvari tumultus, bicskei "végállomás", hogy a többi félresikerült dolgot ne is említsem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.