A migránsok között 79 ország állampolgárait regisztrálta eddig Magyarország – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György hozzátette, természetesen nagyságrendi különbségek vannak közöttük, a legtöbben – bevallásuk szerint – Szíriából érkeztek, de sokan jöttek Irakból, Pakisztánból és Bangladesből is. "Borzalmas nagyságrendű" az utánpótlás a migránsokból – fogalmazott a főtanácsadó, hozzátéve Fekete-Afrikából és távolabbi ázsiai országokból is jöhetnek még.

A magyar-horvát határon kialakult helyzetről azt mondta, folyamatos a nyomás, ezért rendkívüli erőfeszítést igényel a rend fenntartása. A legfontosabb feladat a gyors ellenőrzés, a minimális ellátás és a továbbutaztatás – fűzte hozzá.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Röviden. Azt a jó telecseszett anyádat te seggnyaló hazug féreg! :) Bocs mindenkitől, hogy kifakadtam . Én speciel most értem haza Gotthárdról egy határátkelőről. Érdekes ez a szám, a legtöbb vélemény szerint 203 ország van a földön. Nehezen hiszem, hogy ennek a számnak 1/3-ából jönnének menekültek :) Bár ha 03-15-i Üljön Át Egy másik Autóba Gyurka mondja, akár igaz is lehet :) Immár második éjszaka osztunk kaját, ruhát , vizet és gyümolcsöt a menekülteknek. Ezalat az idő alatt olyan 250 menekült érkezett erre a határszakaszra. nagyon fegyelmezetten és örömmel vettek mindent, amit tőlünk kaptak.gyakorlatilag azonban egy-egy csoport összesen nem tölt egy fél órát nálunk. Köszönhetően a rendőrök -nagy többségének-"barátságos hangjának, viselkedésének", illetve annak, hogy határt látják. Az osztrákok elmondása szerint sehol nincsenek "borzalmas nagyságrendek"... Ugyanakkor már van összehasonlítási alapom a mi és az osztrák "ellátás" esetében. Míg nálunk Bicskéről(!!!) idevezényelt BÁH dolgozók és lelkes civilek végzik a munkát-amit egyébként a Vöröskereszt úgy állít be, hogy ők végzik- addig a labancoknál valóban a Rote Kreuz csinálja .A civilek által összegyűjtött adományokat a Vöröskereszt a magáéként kezeli Ők egyébként semminemű adományt nem gyűjtenek. És nem is szállítanak erre a pontra. Információim szerint ez minden ilyen ponton pontosan így van :)
wagabund
@coyote3: namostakkor...szeressük ezt a bakondit, vagy nem szeressük? olyan jóltáplált, szép ember, meghát a beosztásából következtetve okos is...

nos?
volvós
Bakondi elvtárs !! Nem kellene már nyugdíjba menni, és az unokáknak
mesélni ezeket az elöre leírt meséket ??? Mindenki jól járna !
wagabund
ebből a 79 ből ha 15-öt ha felsorolna..nem kell 30, sem 50...elég a 15...csak az ismertebbeket, ha szabad kérnem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.