Kuna Tibor, a kormány egyik kommunikációs főtanácsadója végre teológiai szempontól is értéklete az Orbán-Simicska-háborút. Egy lebilincselő előadásban beszélt arról, hogyan tanult meg ott is aratni, ahol nem vetett. Van, akit füstös énekhanggal, másokat kiváló empatikus képességgel vagy kreativátással ajándékoz meg az Úr, és ott vannak azok, akiknek az a keresztje, hogy mindenkinél gazdagabbnak és befolyásosabbnak kell lenniük, hogy ezzel szolgálják őt - és itt még csak Kuna Tibor előadásának bevezetőjénél tartottunk, aki egy belvárosi galériában a Skylight Budapest nevű pünkösdi gyülekezet rendezvényén próbált meg pontot tenni a hatalom és a keresztény vallás viszonyáról szóló pár ezer éves vita végére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@human: Én sem vagyok komplett. Végigimádkoztam a szocializmust, és most, amikor előnyömre válna a vallás, most lettem ateista...
human
Na még egy vállalkozó aki 2010 óta jött rá, hogy akár milliárdos is lehet Isten (vagy a kormány) segedelmével.
Levendula
@human: Én sem vagyok komplett. Végigimádkoztam a szocializmust, és most, amikor előnyömre válna a vallás, most lettem ateista...
nyanya001
Ezek már Istenre kenik a korrupcióikat is !
human
@nyanya001: Isten nevében sok bűnt követett már el az emberiség.
bakegya
A MAGYAROK VALÓJÁBAN orbán barmai!!!
nemkati
Ez már tényleg óriási katasztrófa!! Hogy a Fidesz maga köré gyűjtötte ezeket és a Tiborhoz hasonlóállatokat és ocsmány népeket, már azzal taccsra vágta az országot. Az ilyen szemeteket tömik a pénzünkkel. És akkor még ehhez az ilyen kapitális barmokkal olyan agymosást hajtottak végre, ami végzetesen tragikus. Az én agyamat sose fogják kimosni, de elborzaszt, amit látok. A Teremtő átka sújtson le ezekre a kártékony élősködőkre!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.