Ma reggel levelet kapott a Heti Válasz László Petrától, amelyben a röszkei gyerekrugdosásról elhíresült exoperatőr tűzszünetet kér.

Ma van a névnapom, de ez a nap sem úgy alakult, ahogy azt szerettem volna, mint mostanában az egész életem. Ahogy azt a Heti Válasz-interjúban is nyilatkoztam, férjem édesanyját – gyermekeim nagyiját – nagyon megviselte az ellenem és családom ellen folytatott globális médialincselés, és ennek következtében drasztikusan romlott egészségügyi állapota. Ma reggel kaptuk a hírt a kórházból: a nagyi meghalt.

Nem tudtam mellette lenni, hogy fogjam a kezét. Úgy halt meg, hogy nem tudta, mi lesz az imádott unokáival, milyen jövőt szán nekik az engem elítélő virtuális médiabíróság.

A tragédia miatt egy nap tűzszünetet kérek! Hadd legyen ez a nap a gyászé. Utána, ha még nem adták mi magukból a családomat és engem fenyegető »bíráim« az összes gyűlöletüket, jöhet az »úgy kell neki, remélem, Petra lesz a következő«, stb. Én bírom. Nekem volt már rosszabb is. Szegény nagyi nem bírta…

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@Toby: Most komolyan azt várod egy agyalágyulttól,hogy egy összetett szónak ismerje a jelentését,ami ráadásul nem is létezik.Külön-külön sem képes értelmezni a szavakat.ez meg túl bonyolult neki.:-)
Ja...és hamarosan lejár a munkaideje.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@eszegfu: Nahááát, tényleg voltak ilyen italok, de Te nem emlékezhetsz ezekre, mert még a komcsi diktatúra idején tivornyáztak a Kiszisták ilyen italokkal, mielőtt a Coca Cola mámora el nem csábította őket.
Ja, eszembe jutott a zöldüvegesnek a neve, amire átszoktam: Zwack Unicum...
Eriksson
@Toby: Milyen ember(?) vagy te Toby?
tegnap, 15:24
eszegfu
@eugen4402: Ember!!! Jól átvertél! Én tényleg "kutakodtam" az agyamban...mi is lehetett az az ital a zöld, gömbölyü üvegben?! Sajnos emlékszem ezekre az üditőkre... 14 éves koromtól a nyári szünetekben itt dolgoztam 3 müszakban, 12 órázva.
eugen4402
@eszegfu: Szóval személyes emlékeid fűződnek az ifjúságunk italkínálatához?
Nem lehetett leányálom a 12 órát lenyomni, pláne éjszaka... Mellesleg, ha nem is gömbalakú, de zöld színű üvegben sláger volt egy időben a Traubisoda (a Természet ajándéka). Jól behűtve egész tűrhető szomjoltónak bizonyult nyáridőben.
eszegfu
@eugen4402: Ezek a nyári szünetbeni munkák olyan nekem, mint a fiuknak a katonaság... akkor időnként nehéznek éreztem, de ma már csak a jó dolgok jutnak róla az eszembe. Pl. az éjszakai müszak kajaszünetében -- nem tudtam egyáltalán enni -- átmásztunk a müugró torony medencéjéhez, ott fürödtünk. És tényleg elfelejtettem a Traubit! Azt hiszem be kellene fejeznünk az "ivászatot"... talán a kollégák már unják... meg nem is Petráról szól...
eugen4402
@eszegfu: Helyes. Nekem úgyis hamar a fejemnek megy... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.