Már hetek óta izgalomban tartja az országot az, hogy felálltak a PÖCS-ök, azaz a Pedagógus Önértékelési Csoportok. Most Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár elárulta, ki találta ki a nem túl szerencsés, ám annál viccesebb rövidítést.

Nos, a válasz röviden: senki. Czunyiné szerint ugyanis ez csak "a fantázia szüleménye". Szerinte egyébként sokkal szimpatikusabb lenne a "BECS" rövidítés, ami a belső értékelési csoportot takarná.

Egy másik felvetésre azt közölte az államtitkár: az önértékelési folyamat az életpálya következő lépcsője, önértékelési pontok jöhetnek létre, a pedagógusok valós visszajelzést kaphatnak a munkájukról.

Korábban Maus Pál, az Oktatási Hivatal Projektigazgatóságának szakmai vezetője nyilatkozta a PÖCS-ről: nem tudja honnan ered ez a név, és nem is lát arra okot, hogy átkereszteljék.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Czunyiné szerint, ez fantáziaszülemény. Elég szegényes a fantáziájuk. Az én fantáziámban nem pöcsök, hanem méretes bránerek lebegnének lelki szemeim előtt. :)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Rózsika Hatházi: Látom te is ismered a mondást)))))))))
mate03
@Rózsika Hatházi: ! Tiéd a tíz pont!
mate03
@papa.49:! Mit mondjak!? Elég lankadt pöcsök!
Rózsika Hatházi
@papa.49: tegnap 21:19-re. Jó, hogy! Nekem is megvan Veres Pál: "Beszélnünk kell róla" című könyve. Gondolom, ebből látszik, hogy nem jércekorú vagyok, de a fantáziám határtalan. :)))
papa.49
@Rózsika Hatházi: A jó Isten tartsa meg a szokásod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.