Kifogyhatatlan izgalmakat rejt a titok, hogy ki lehetett az a honatya, aki plenáris ülés idején vette igénybe egy prostituált szolgáltatásait. Így tehát a nol.hu újságírója is képviselők után eredt, hogy megtudja: el tudják-e képzelni, hogy egy társuk ilyenre vetemedik. És plenáris ülés alatt!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
A video egyrészt azért érdekes, mert 4 évvel ez előtti eseményről kérdezik a képviselőket... másrész a vélemények is meglehetősen "furcsák". Harrach a "szent ember" szerin tha egy ujságiróról elképzelhető, akkor egy képviselőről is... vagyis "tök" egyszerü, semmi meghökkentő nincs benne. Gulyás Gergely pedig, mint "jogi személy" (na nem tudom ez hogy jött most ide) elképzelhetetlennek tartja. Varju: ha nem vesz részt valaki a plenáris ülésen előfordul, mert esetleg "halaszthatatlan" ügye volt... ez elég kétértelmüre sikeredett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Egy cumi a buszmegállóban 3000.- ugyanez a
parlamenti mellékhelységben 150 ezer...
de oda be is kell jutni, kedves KURVÀK !!
T.T.
@volvós: Ejnye, no, hát miért kell kurvázni? A lányzóknak fogalmuk sincs, ha egy szállodába, vidéki vadász panzióba vannak kihívva, hogy kihez mennek, az már csak ott derül ki, hogy éppen egy nagy hazafi képviselőnk kéri a légyottott...Nem mellesleg, a világ legnagyobb szarrágói! A magyarok!:) Cégek felső-és középvezetői már sokkal adakozóbbak! A sztár ügyvédek a legnagyobb szarjankók!
papa.49
@nyanya001: Nagyon jó)))))))))))))))))
Desischado
De jó életük van ezeknek a G..nek! Munka semmi, gond egy szál se, közpénzen lehet élvezni is! Ez aztán tényleg orbanisztán/Abszurdisztán!
mate03
@nyanya001: Nem tudom hogy mások hogy vannak ezzel a dologgal!?De ha már valaki fizet egy ilyen szolgáltatásért,az a férfi,ássa el magát!
nyanya001
@mate03: Lehet, hogy csak a qrváknak kell ! :)))
Azoknak sem ő, hanem a pénze ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.