A magyar rokkantak életéről és hátrányos helyzetéről, mely megkeseríti a betegek mindennapjait, tart előadást Demeter Éva a Korhatár Alatti Rokkantak Országos Szervezete (KAROSZ) képviselője. Meghívott rokkant vendégek is jelen lesznek, akik mindezt testközelből tapasztalják napi szinten.

Forrás: hirkut.hu
Feltöltő: tarnayk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
@tarnayk: Írhattál volna kissé részletesebben is azokról a problémákról, amik ezeket az embereket érintik. Mert rengeteg ilyen van. Hidd el, egy egészséges ember el sem tudja képzelni, mennyi akadályt kell lekűzdeni egy tolókocsiban élő embernek. És itt nemcsak az akadálymentesítés az egyetlen megoldás.
PL. éppen tegnap láttam, egy áruházban képtelenség a két pénztár között elmenni tolókocsival. Az illető az ölében fogta azt, amit vásárolt, mert hiszen nem tudja tolni a bevásárló kocsit sem maga előtt. Ha teheted, adjál hírt majd az ülésről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tarnayk
@KERKA: Ez alapvetően Programajánló rovat. Szerintem az eseményen részletesen lesz szó ilyen kérdésekről!
tarnayk
És természetesen lesz beszámoló az eseményről :)
kkalman
@justhpeter: Ha meg is hívták, biztos, hogy nem lesz ott senki közülük. Inkább az érdekelné őket, hogy miért vannak még rokkantak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.