Az olvasókra hivatkozva, "Önök kérték!" jelszóval folytatja a Heti Válasz a szerecsenmosdatást László Petra-ügyben.  Mint írják:

Közkívánatra online is elérhetővé tesszük a Heti Válasz múlt heti László Petra-interjúját. Emellett publikáljuk azt az új videót, amely minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy nem gáncsolt az N1TV volt operatőre.

Hát így. Lehet kattogni, lehet olvasni, lehet szörnyülködni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Addig ,,mosdatják,, a végén a ,,Haza szolgálatáért Éremmel,, is kitüntetik, a spinét))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@human: hello :Vannak emberek kik, másokkal szeretnék láttatni--önmaguk által elképzelteket.Lassított felvételen bizonyított,hogy a férfi futása közben annak hátizsákját megfogja egy rendőr--de elengedi, és a férfi a lendülettől elesik.Ekkor látható a hölgy lépésének mozdulata.Amennyiben a nő buktatja el a a férfit --a férfi miért a rendőrre kiabál?Tudom mit lehet ,ma a technikával kezdeni--de ez hamisításnak igen gyenge lenne--
human
@perfekt: Mert a rendőr üldözte és azt hitte az buktatta el.
perfekt
@human: Vizionálsz.Aztán újságírói ,és médiák fotósainak kedvéért visszament.és ,megismételte a bukást.Láttál már labdarúgó mérkőzést?Na ott felrúgnak valakit, az nem a sarki fűszeresre kiabál, hanem arra aki ezt tette vele-pontosan arra.A hasonlat nem illik ,a történethez-de igazolhatja azt.
perfekt
@Horizont: Szegénykém.Valaki vigye már le a szemetet,valaki menjen már le a boltba,---valaki--------nagyon beképzelt vagy! Amennyiben személyeskedő lennék,akkor arra a hunyoros mondatodra, miszerint "Felőlem úgy nyalod ki ,Petruska seggét,ahogy akarod" azt válaszolnám neked,hogy (Te pedig az enyémet ,sem-ilyen mosdatlan szájjal.).De hölgyeket tisztelve annyit azért írnék neked,hogy olyan vagy,mint egy kis elefánt- ki nehezen tanul,és könnyen felejt.Ez persze nem így van,de a Te esetben ez igaz is lehet.Ami pedig az öndicséretedet illeti--az a kutyámat nem érdekli--mit tettél az asztalra üres lábasokat, vagy mit is?
Dr. Felipe
Ha nincs munkája ennek a hülyepicsának akkor vegyék fel a közmédiába, ott pont elfér a polcon a többi szar között.
Ott rugdosódhat, hamisíthat, retusálhat kedvére.
perfekt
@Horizont:Szia:Mikortól kommentelsz ,első normális mondatod-hogy letiplizel rólam,és még csak nem is személyeskedve!:-)Bye-Bye! Alex

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.