Nem mondja meg, kikkel tárgyalt a százezrekért kifizetett szállodai szobákban Gaskó István – számolt be az RTL Klub Híradója.

Arra pedig nem emlékszik, hogy hogyan tankolhatott összesen 130 ezer forintért egyetlen napon. Gaskó azt mondja, a VDSZSZ Szolidaritás jelenlegi vezetősége hazugságsorozattal próbálja őt hiteltelenné tenni.

A szakszervezet alelnöke szerint azonban a dolgok azért fajulhattak idáig, mert hiába kérték Gaskót, ő nem volt hajlandó elszámolni a kiadásaival.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huha! Ez aztan a benzinszamla!!! Vagy o toltotte fel a Hungarocamion teljes gepparkjat, aznap, oszt azert ez a szep kis osszeg...Mindenesetre keresse fel szakorvosat, gyogyszereszet, mert akinek ilyen eros Allzheimyje van, az amufy sem alkalmas egy ekkora szervezet vezetesere, nem?...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Na, ma reggel nézem az ellenzéki TV-t, ahol kinyilatkoztatta, hogy ő mindig pártsemlegesen gördülősztrájkolt. Gondolom, olyan pártsemleges volt, mint a Kossuth-Téri hugyozók, vagy a TV székház megostromlói.
Ne gondolj a citromra
Valaki felvilágosithatna: volt ez a gazkó valaha vasutas?
egyvandor
Én emlékszem amikor ennek a sunyi alaknak a gördülő sztrájkos játéka következtében egy fárasztó nap után hideg téli kora hajnalban szállítottak le a vonatról a határ előtt, mert neki politikai indíttatásból be kellett akasztania az akkori kormánynak. (hogy mikor lesz sztrájk azt jó esetben csak itthon lehetett időben megtudni)
Gaskó! Mindent el tudok rólad képzelni. Nem tudlak sajnálni. A banditákkal cimborálók sorsa már csak ilyen.
nezelodo
Nem felejtjük el ennek a t...ládának azt a decembert, amikor főként idősek utaztak a távolba költözött gyerekeikhez, unokáikhoz, és leállították a vonatokat, érvényes jegy ide vagy oda, még csak információt sem kaptunk, hogyan utazhatunk. Nem tudom sajnálni ezt a politikai haszonlesőt, számoltassák el rendesen, és nehogy érdekvédőnek nevezzék a MR enyveskezűt, mert nem a rábízottok, hanem a saját érdekeit védte.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.