A csodaszép színekben pompázó természet mellett az egyetlen dolog, ami miatt örülök az ősznek, hogy újra lehet gesztenyét enni. Az örömöm azonban csak azóta felhőtlen, amióta rájöttem, hogyan tudom úgy megsütni a gesztenyét, hogy könnyen lehessen hámozni és puha, zamatos legyen.

Forrás: 21napalatt.hu
Feltöltő: 21napalatt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Hm: a gesztenyével töltött bébi pulyka mennyei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.