Orbán Viktor szeptember végi osztrák látogatása alkalmával nagyon szeretett volna találkozni és kapcsolatot építeni a szélsőjobbos Osztrák Szabadságpárt (az FPÖ) elnökével, Heinz-Christian Strachével, akiben a jövő emberét látja – írja a VS.hu

Csakhogy Orbán Viktor hivatalos partnerei (kormány- és pártvonalon is) nyilvánvalóvá tették, hogy nem örülnének ennek a találkozásnak.

Az online lap értesülései szerint Reinhold Mitterlehner osztrák alkancellár csak azután volt hajandó leülni Orbánnal, hogy az ígéretett tett rá, nem találkozik az FPÖ elnökével:

Orbán hivatalosan végül röviden indokolta a találkozó elmaradását: azt mondta, osztrák tárgyalópartnerei arra kérték, hogy ne tárgyaljon a szabadságpárt elnökével, és mivel ő nem rontani, hanem javítani akar a két ország kapcsolatán, ezért megfogadta a kérést.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ezt az idióta, skizofrén mini ducsét egy szutykos, szellemi koszfészeknek tartják a normálisok, nem csoda, ha sehol nem látják szívesen - Grácot kivéve !
Ám ez az írás arról is szól, hogy itthon meg a Jobbikkal kacsint össze a volt Kisz-titkár szarházija !
Igaz, a jobbikban is van volt Mszmp-s, Zakó Rovásírás László személyében !
Hellcat
@Toby: Undorító féreg az összes...de komolyan nincs olyan párt ahol ne lennének álszent köpönyegforgató szarjankók...ezek közül is a fidesz a legszarabb...
Desischado
A pávatáncos hozza a szokott formáját! Undormány az egész banda, a vezírrel az élen!
Rejtö Jenö
Igen , ezzel nagyon nagy hibat követett el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.