Kigyulladt a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten az Alkotás utcában csütörtök hajnalban. A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy az épület teljes terjedelmében ég, a tűz a szomszédos épületre is átterjedt.

A rendőrök az Alkotás utcát a Márvány utca és a BAH csomópont között, valamint a Győri utat a Márvány utca és a Csörsz utca között teljes szélességében lezárták az oltás idejére. A villamosok sem járnak.

Óriási tűz ütött ki a Testnevelési Egyetemen

Fotó:Facebook/Zoltan Fibec

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a budapesti tűzoltókat nem sokkal reggel öt óra után riasztották, hogy ég a Testnevelési Egyetem háromezer négyzetméteres sportcsarnoka az Alkotás utcában.

Több mint hatvan tűzoltó dolgozik a lángok megfékezésén. A sportcsarnok teljes terjedelmében ég. A tűzoltók csak kívülről tudják oltani, mivel nem tudnak az épületbe bemenni. "A sportcsarnok gyakorlatilag menthetetlen" – fogalmazott a szóvivő.

Elmondta: a tűzoltók tíz gépjárművel érkeztek a helyszínre, és tizenhat vízsugárral oltják a tüzet. A lángok átterjedtek a sportcsarnok melletti többszintes épületre is, most azt igyekeznek megóvni a tűzoltók. Kisdi Máté közölte: a helyszínen személyi sérülés nem történt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
gondolom elavult épület, kell a hely az újnak.. a bontási engedély kérése lassú folyamat, megaztán lesznek akik ellenzik a bontást, indokolni kell, stb...erre nincs idő...

...most megoldódott...fogaggyunk, hogy nagy (fedett) focipálya épül helyette..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Eléggé veszélyes ott így ,,bontani,, nem gondolod)))))))))
wagabund
@papa.49: nem gondolom.. ... közel a tűzolytóság..
a többi meg járulékos veszteség...

:-(

asszem a sportaréna is leégett vagy tízegynéhány éve.. és? most mindenki boldog.
Aki Én
@papa.49: A World Trade Center ,,bontása" is veszélyes volt, mégsem riadtak vissza az érdekeltek.
Fradigege
Micsoda véletlen. Van egy kis dejá vu érzésem, amikor leégett a régi BS. Véletlenül. Mocsai nyilatkozta, teljes a biztosítás az épületen(hoppá), illetve majd figyelhetjük, hogy állnak sorba a csókos haverok, akik az új csarnokot felhúzhatják zsíros összegekért. Szerintem a nagy befutó Garancsi vagy a Mészáros zsírdisznó.
szaboria1
@Fradigege: Nem csak a BS de Rákóczi téri csarnok is egyszerre gyulladt ki minden oldalról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.