Azt mondja Földi László volt titkosszolgálati vezető, hogy Európa háborúban áll, és ha már így van, akkor Angela Merkel német kancellárnak le kellene mondania, mert

mikor nyert meg háborút egy nő?

Segítünk Földi Úrnak ezt a kérdést mielőbb tisztázni.

Amikor egyes nők időnként odajutottak (odajuthattak) a legnagyobb felelősséghez, bizony ugyanúgy teljesítettek, mint a férfiak: jól és rosszul. Földi Úr következő médiamegjelenése feljavítása céljából megemlítjük, hogy a jobban teljesítő nők nyertek háborút is. Lehet kezdeni Nagy Katalin orosz cárnőnek az Oszmán Birodalommal folytatott háborújával, s előbb-utóbb eljutunk a Falkland-szigeteki háborúig, amelyet ki is nyert meg? Csak nem (az ismereteink szerint nőnek számító) Margaret Thatcher?

Ezért szerintünk Földi Lászlónak kellene lemondania – a hülyeségek terjesztéséről és a műveletlensége csillogtatásáról. A jelenlegi európai helyzet sokkal komolyabb annál, mintsem hogy félig felkészült szexista szakértők szavai határozzák meg a közbeszédet.

Ami pedig Angela Merkelt illeti: a német kancellár lassan tíz esztendeje abból él, hogy alábecsülik őt, újra és újra, Kohl kislánya pedig mindenkit meglep, újra és újra. Ezért tölti harmadik kormányfői ciklusát, ellentétben a kancellári posztra pályázó férfiak tucatjaival.

Földi Úr gondolhatja, hogy Angela Merkel "csak egy nő". De a nem fegyverrel játszott háborúban egyelőre kevés sikeresebb ember van európai kormányfői vagy államfői hivatalban a német kancellárnál.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez van, kedves foldi ur, tre dolog, hogy ezeket a tenyeket fel kellett onnek emlegetni (Nagy Katalin carnot, es Margaret Tatchert is...)
Erre mondjak: ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna... De te megszolaltal, mert a vitya azt mondta, hogy most mar mas is jelentse ki Ma.o.-n, hogy bizony mi harcosok vagyunk egy nagy europai haboruban, ne mindig neki kelljen megmondani a tutit...
Ugy latszik, van az a penz, amiert komoly emberek hulyet csinalnak magukbol, es akiket egy 5-es kisdiak is falhoz tud allitani tenyekkel...
Eek utan elkepzelem, milyenn munkat vegzett a titkosszolgalat elen...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Lehet hogy Földi László hülyeséget beszél,Merkel meg ostobaságot csinál !
nyanya001
@Horizont: Nem tetszik ?
Pedig olyan kis cuki :)))))
volvós
Aláirás: földi lászló (kisbetüvel ) s.k. ( sunyi kommunista )
Logogrif
Főldi ? -Nekem nem ! - Mindig is egy nagyképű elszállt emberke volt...amúgy egy "sült-paraszt".
DR Eric CARTMEN
Földi Lászlóról : "...1998 után, a Fidesz-kormány idején Földi László a Defend őrző-védő biztonsági vállalat élére került. A kis cégből hamarosan, a Fidesz-kormány támogatásával, állami megrendelések révén, milliárdos forgalmú nagyvállalat lett.

A 2002-es újabb kormányváltás után Földi László távozott a vállalat éléről...Titkosszolgálati szakértőként azóta rendszeresen nyilatkozik, és publikál.[10] [11][12] 2014 novemberében a netadó elleni tüntetésekről kifejtette, hogy az véleménye szerint egy jól szervezett és külföldről finanszírozott akció volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.