A cigányság elég rég óta itt él ebben a közös országban. Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk.

Országunkat, hazánkat közösen szeretnénk megvédeni azon emberektől, akik a későbbiekben helyünket, otthonunkat elfoglalnák. Mi kiállunk a népünkért, országunkért és miniszterelnökünkért Orbán Viktorért.

Nem tudjuk, hogy mi történt, amiért megismétlődött a népvándorlás, özönlenek az országba a migránsok, akik sajnos egyre agresszívabbak a hatóságokkal és az itt élő emberekkel szemben. Ezeket a bevándorlókat integrálni szeretnék.

Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott.

Mi keresztények voltunk, vagyunk és keresztények is maradunk. Nem akarunk muzulmánok lenni. Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett.

Kállai Csaba
elnök, 
Vajdák a Romákért Alapítvány

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Kallai Csaba! Orulok, hogy sajat maga megvalaszolta a kerdest, mikor ket hatsofertaly-nyalintas kozepette elobujt egy kis levegoert a vezir hatso odujabol, ezzel a szep gondolattal:
"Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott."

Most kepzelje, ez az allapot fog hatvanyozodni!, Oszt jonapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Durván személyeskedő megjegyzésedet, mely emberi kultúrkörön kívüli, jelentettem! Nem tűröm a sértegetéseket, jobb, ha vágod "öcsike"!
Borda
A Viktor nem küldte el egy olyan tanfolyamra se,ahol betűvetést oktatnak?
bundi
@Freewolf: olvasd te magad...bla-bla.bla?...ilyet a 8 éves lányom szokott mondani...(október 20., 10:56)...
Butautáló
Szerintem emberi kultúrkörön kívüli, a migránsokat kategorikusan "vadak"-nak nevezni. Próbálja meg bárki azt jelenteni! A bolhást nem törlik! A FideSS beszivárgott a Propellerbe...
Lepényleső
"...pénzért; szopok,nyalok,gombot varrok!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.