Egy három-négy éves kisfiút találtak Miskolcon hétfőn, a szülei eddig nem keresték. A rendőrség a lakosság segítségét kéri azért, hogy kiderüljön a gyerek személyazonossága – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-t.

Október 19-én, a délutáni órákban Miskolcon, a Stadion utcában találták a gyereket, akivel nem tudnak kommunikálni. Személyazonosságának megállapítására, a törvényes képviselő felkutatására tett intézkedések eddig nem jártak sikerrel – közölték.

A kisfiú 97 centi magas, normál testalkatú, haja szőkésbarna, rövidre nyírt, szeme barna. Arca ovális, orra egyenes, álla szögletes, fülei enyhén elállóak. Jobb alkarján régebben keletkezett horzsolásos sérülésből származó heg látható. Jobb szemének sarkában és jobb lapockáján apró anyajegy van.

Police.hu
Police.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@nyanya001: 12:51 Ez nagyon szomorú! Szegény kisfiú, milyen ember az, - pláne szülő - aki ezt teszi a gyerekével? Ha nem tudja eltartani, akikor miért nem jelzi, és helyezi egy állami nevelőintézetbe? Döbbenetes! Hogy lehet ez, felfoghatatlan! (Lehet, hogy a gyerek így járt jobban.)
Még azokat sem értem, akik a kutyát kirakják idegen helyen, majd hazamennek aludni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: (15:57) Beismerem Béjbi, hogy "vaktyúk is talál szemet"! :)
eugen4402
@verum: Jó, akkor játsszunk Önök kérték-et. Pontosabban Te kérted, hogy áruljuk el, mit nem értünk a kérlelhetetlenül sarkos véleményedben. Én pl: azt nem értem, miért állítod azt, hogy minden konkrét tény ismerete nélkül ítélkezünk a "szülők" felett. Tehát:
- A kisfiú hétfő óta a rendőrség ill. a miskolci kórház vendégszeretetét élvezi. Ez tény? Szerintem igen.
- A rendőrség telefonhívására elment a gyermekéért az "anya"? Nem. Ez tény? Szerintem igen.
- A ma délutáni rendőrségi kihallgatás során igyekezett az élettársára kenni a felelősséget, ahelyett, hogy könnyekkel a szemében megköszönte volna a szerv és a kórház szívességét, hogy HELYETTE gondját viselték a kisdednek. attól tartok, ez is tény, és hidd el mindenkinek jobb lenne, ha ilyen esetekről nem kellene vitatkozni senkinek...
verum
@eugen4402: - egyet ne felejts el, az elítélő vélemények döntő többsége akkor született, amikor még nem volt rendőrségi kihallgatás, csak annyit tudtunk, hogy az anyával megszakadt a telefon.
Erre reagáltam.
verum
@eugen4402: - egyébként ezt 17:38-kor már leírtam.
eugen4402
@verum: Annyira azért én sem hamarkodtam el az "ítélkezést", mert 15:51-kor még azt írtam, túl kevés az információ, és várjuk meg a vizsgálat végét. Azóta azért már egy kicsivel többet tudunk.
verum
@eugen4402: - de nem te voltál az egyetlen hozzászóló. Nem írtam neveket, hogy kikre utaltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.