Az Átlátszó Blog írta meg: az egyik Facebook-csoport legszívesebben kivégezné Orbán Viktort. Sőt mi több: ennek a DK-s Niedermüller Péter is a tagja. Azóta a DK határozottan visszautasította, hogy bármi közük lenne az egészhez és politikusuk tagságát azzal magyarázták, hogy tudtán kívül vették fel a csoportba. A köztévé riportere erre az ügyre próbált rákérdezni, de nem tette zsebre, amit Vadaitól kapott. Íme!

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Újabb példa, hogy a Vadai Ági ismét felmosta a padlót
egy buta, primitív M1-es ( ripacs ) bocsi, riporter p...val !!!
Hajrá DK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nemkati: Akkor ez megint csak a szokásos arogáns fideszes pampogás igaz? :)
nemkati
@Hellcat: Ja. A szokásos szálka-gerenda. Bár, itt még szálka sincs a DK-nál, csak ezt a lajkájmédia nem látja a gerendától. :DD
Hellcat
@nemkati: A fitymasz 1 dologtól tuti nem fél...és az az özönvíz...vagy 200 bárkát tudnak csinálni a gerendáikból most már biztos...jut hely az össze havernak rokonnak tuti.
prime777
Vadai szerintem jól rendezte le az ügyet.Egyszerűen az emberbe felmegy a pumpa,mert ahol csak lehet minden kis piti üggyel próbálnak gáncsoskodni,még a saját táborban a nagy balhék tucatjáról semmi vita.Sőt.
Hogyan reagáljon valaki erre másképpen?
Próbálna meg a riporternő valakinek így bekérdezni fideszéknél.Másnap egy tescoban dolgozna a drága.Ennyi az egész sztori.Erről szól ez.
Szolgalelkekkel van tele az ország akik anyagi jólétük és kellemes munkavégzésük miatt csinálják azt amit.Hatalmas a felelőssége minden egyes embernek aki ebben "így-úgy" részt vesz.Mutyi-ország van.
Valaki említette Vadait meg Morvait,hogy jó nők.
Egyet kell értsek ezzel.Persze a smink vagy a ruha sokat dob rajtuk,de korukhoz képest dekoratív,vonzó nők.Morvainak viszont az eszével nagy bajok vannak.
Lepényleső
A kellő információ nélkül mennyire másként hat egy kérdés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.