Az Orbán-kormánynak sikerül az a világban egyedülálló mutatvány, hogy egészségünk védelmében hadat üzen a cigarettáról való leszokásnak. Már a chips-adónál sem hitte el senki, hogy pártunk és kormányunk az egészségünket védi, és nem a költségvetési lyukakat próbálja betömni ezzel a sarccal. Nem hitte senki a trafiktörvénynél sem, hogy a tüdőnk és a kiskorúak védelmének nemes célja érdekében veszi el 40 000 trafikos megélhetését, és osztja el 6000 csókosa között. De akkoriban még igyekeztek adni a látszatra, és kiköhögtek valami – messziről emberinek látszó – indokot. Akkor még úgy érezték, hogy ilyesmire szükség van. Közelről persze látszott az álnokság és képmutatás, ami legjobban a Nemzeti Dohányboltok elfüggönyözésében öltött testet. Csak a gyerek meg ne lássa! – volt az ostoba indok, ami azóta emberáldozatot is követelt. De az emberéletnél fontosabb az Orbánhoz hű személyek megjutalmazása.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A cikk olvastan ugyanez vetodott fel bennem is: hogy lehet a leszokni akarokat beultetni a lancdohanyosok koze, hatalmilag?

Mikor a masik oldalon meg a masodlagos dohanyzas karos hatasarol is papolnak...

Nem kell adniuk a latszatra, mert nincs ellenzek, aki rajuk boritana az asztalt arra a jo sok alszent imadkozo saskara a Parlamentben, vagy eppen orban hivatalaban...
lampa laz
@karma1:"Nem kell adniuk a latszatra, mert nincs ellenzek, aki rajuk boritana az asztalt",

tovább nem is kell ragozni, mert ez a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.