Miután a Kúria ismét elkaszálta a vasárnapi zárva tartással kapcsolatos népszavazást, az MSZP rögtön megpróbálta újból beadni az erről szóló kérdést. Egy magát civilnek mondó nő, Simonné Gercsényi Gabriella viszont beelőzte őket.

Simonné állítása szerint azért adta be kérdését, mert szeretné, hogy ha azok is megszólalnának egy népszavazáson, akik támogatják a törvényt, "mert tudja, hogy ők sokan vannak".

Ehhez képest a Tordason élő asszonyról most az RTL Klub híradója megtudta: családi vállalkozásban üzemeltet vegyesboltot, ami viszont így vasárnap is nyitva tarthat.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Véletlenek pedig nincsenek,Ajánlom a zsidózó hölgyek és urak figyelmébe ennek a szukának a mentalitását.
30 ezüstért az anyját is eladná az ilyen rohadék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@eszegfu: Eszedbe ne jusson elhallgatni, inkább én vonulok vissza. Bolond vagyok, és Rejtővel együtt merem mondani, hogy "különben sem szeretem a normális embereket", és ha megnevettettelek, ma már nem keltem fel hiába...
eszegfu
@eugen4402: Hát itthon, csak a "birtokon belül" gondoltam, hogy elhallgatok... legalább lesz egy jó napja anyukámnak is! De hogy mennyire igaza van Rejtőnek... kösz. a "szórakoztatást"!:))
RonaGyuri
jaj istenem, ez egy részletkérdés!
Inkább azzal foglalkozzatok, hogy Pálffy-anyú mit randalírozott: Befogadtak egy olyan folyamodványt, ami alapvetően hiányos volt, át sem szabadott volna venni, ja akkor a másikkal kell foglalkotni! =))
Azt állítják, hogy a másodiknak érkező kérdés nem adható be, mert ugyanaz a téma. Csakhogy a 2013. évi CCXXXVIII. törvény szerint nem a szövegértési gondjaik alapján, hanem kell ítélniük, hanem a parlament teendője szrint. Az pedig alapvetően eltérő! A második meg kell semmisíteni a vasárnapi tilalmat előíró rendekezést, míg a derék asszonkaé semmit! Soha senki sem mondta ki a ktelező vasárnapi nyitvatartást! =))
human
Valaki szólhatna ennek a nőnek, hogy a jelenlegi törvények szerint NEM kötelező vasárnap nyitva tartani. Bármikor nyugodtan bezárhat. Természetesen szándékos volt, hogy az aláírásgyűjtő ívet "elfelejtette" csatolni. Így van 2 hete azt pótolni. Tehát már 2 héttel tud időt húzni. Aztán még pár hónapig csámcsognak a kérdésén és majd jön legközelebb talán egy nemzeti dohányboltos, hogy ő is szerencsésen beadjon valami hülyeséget.
sentinel216
Hamarosan trafikot nyithat a boltja mellett, vagy kap egy zsíros szántóföldet.
human
@sentinel216: Lehet, hogy már meg is kapták azt a földet és most Virág elvtárs cserébe kért valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.