Nagy napja volt tegnap Gyurcsány Ferencnek: bemutatta új röpiratát, majd ennek kapcsán a Klubrádióban és az ATV-ben is haknizott. A Klubrádió "sztárjával", Bolgár Györggyel komoly pengeváltásba keveredett, amelyben alaposan kiosztotta a rádióst.

Az interjút Dopeman is meghallgatta, és nem bírta megállni csípős kommentár nélkül. Íme:

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gyurcsanynak teljes mertekben igaza van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@magyarbakancs: Kedves, biztos jo a program, de a Duna Tv-n kivul semmi nem jon be, az se mindig. Igy inkabb ki sem nyitom. Azert Gyurcsany lemondasaba annakidejen nagyban belejatszott, hogy a partja nem allt be moge, egyedul hagytak, leginkabb elarultak.
De remelem, ennek a rablobandanak a napjai megvannak szamlalva...
karma1
@magyarbakancs: Szo szerint igy van: Nincs egyet@magyarbakancs: len markans egyeniseg sem, aki kepes lenne szavahihetoen osszefogni az embereket, es csinalna egy olyan programot, amivel segitenek a legjobban raszorulokat.

Asszem, jelenleg a baloldal is inkabb megelhetesi politikusokbol all, nekik sem erdekuk az ellenkezes, hiszen megvan a jo kis fizetesuk a kormanytol (ill. az adofizetoktol) oszt jonapot...
Yoda69
@magyarbakancs: Megneztem. Tovabbra is Gyurcsanyt tartom orvban egyetlen realis kihivojanak. Remelem '18-ig tobben fogjak osztani a velemnyem es a DK meghatarozo ero tud lenni a parlementben.
satan
1998-fidesz 2002-2010mszp 2010-2015fidesz, hol a különbség??? Mindenki,nyal aki nem az sz.p.k! Csak nem mindegy hova, hol ide, hol oda. Aki csak éni szeretne az nem ember, se ennek se annak.
magyarbakancs
@Yoda69: " Megneztem. Tovabbra is Gyurcsanyt tartom orvban egyetlen realis kihivojanak. Remelem '18-ig tobben fogjak osztani a velemnyem es a DK meghatarozo ero tud lenni a parlementben."
Nem tudom én kétségesnek tartom a győzelmet.
Nem szeretnék vészmadár lenni de ami a baloldalon folyik az semmihez sem vezet.
Drukkolok neked,hogy tévedjek.
Yoda69
@magyarbakancs: Ha most lenne a valasztas, akkor valoban ketseges is lenne. De van 2 es fel ev. Szerintem Gyurcsany eltokelt szandeka, hogy akit csak tud maga moge allitson, igy vagy ugy. Ez nem tetszik az MSZP-nek ertheto modon, mert sokan elpartolnanak toluk. Igazabol azonban a szunnyado 40%-ot kellene valahogy megmozgatni, mert ok jelenthetik a valasztas sikeret.
Abban egyetertek veled hogy a baloldal marakodasa nem fog eredmenyre vezetni. Epp ezert nincs is ertelme valasztasi szovetsegben gondolkodni, mert az mar 2x megbukott, es az orszag nem engedhet meg maganak egy 3. orban kirlysagot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.