Legyeket, méheket és egy fondant krémben fulladozó egeret is talált a Nébih abban a Pest megyei szaloncukorgyártó üzemben, ahol október közepén tartott közös ellenőrzést a NAV-val.

A termékeket koszos helyiségekben, rozsdás gépekkel és berendezésekkel állították elő – írja közleményében a Nébih.

A szakemberek 11 tonna alapanyagot és lejárt szavatosságú terméket foglaltak le. Hab a tortán, hogy a több mint 70 munkavállaló felét feketén alkalmazták az üzemben. A cég milliós nagyságrendű bírságra számíthat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A NAHIB ilyenkor miért nem írja ki, hogy Örkényben volt a razzia. Jogunk van tudni kitől nem akarunk venni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Átbaxák a magyarokat ott ahol lehet ,ez az emberek pénzének kicsalása ,lakosság mérgezése rohadt tetves pénzéhes emberek felelőtlen ámokfutás a haszonért és a gyors meggazdagodás reményében .A köztudottan gagyit gyártó Kínában ezért kivégzik az elkövető felelősöket !
KERKA
Na, erre kellene azt írni, hogy a szaloncukor egészségtelen. Undorító szirupos édes massza, ocsmány kakaóvajba mártogatva. Ami ugye nem csokoládé. Ezeket nem kellene beengedni a kereskedelembe. Ezek a cukrok olyanok, mint a piros mikulásruhába becsomagolt húsvéti nyuszi
lampa laz
"Minőségi" magyar termék!
A fenyő nálunk is csak csillogó gömböcskékkel, szalagokkal van diszítve meg az unokák gyártotta diszecskékkel, mert nekünk ezek a legszebbek. Szaloncukrot soha sem veszünk.
KERKA
@simmering73: 18.55 Jó lesz az még jövőre is? ad egy kis zamatot a tölteléknek?
agnes200
Én az ilyen cikkekben azt nem értem, hogy miért nem írják oda a cég nevét? Mert a fogyasztóknak ezzel segítenének a leginkább. A cégeket meg így tartanák vissza a hasonló esetekről. Így viszont a vásárló nem tudja, hogy melyik terméket ne vegye meg. Miért kell védeni az ilyen cégeket azzal, hogy eltitkolják a nevüket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.