Egy Google reverse image searchöt sem futtatak le, de Nógrádi és a többi szakértő szagról fölismerik a terroristát. Továbbra sem tisztázza az MTVA a röszkei talált mobilok ügyét. Az állítólag menekültek által elhagyott mobilokon talált videókról, képekről több riportot is készített a híradó, és nagyon úgy tűnik, hogy a riportokban minimum félreértelmezték a talált anyagokat. Pedig jó lenne tisztázni, mi alapján állítja be a déli határon érkezett menekülteket terroristáknak, katonáknak, jól szervezett hadseregként mozgó emberáradatnak a köztévé, amelynek egyébként jogszabályban rögzített kötelessége volna a kiegyensúlyozott tájékoztatás. A három szerkesztő - úgy tudjuk, Vállaji Orsolya, Németi Noémi és Boldizsár Kata - által összerakott riportsorozat tele van ellentmondásokkal, súlyos tévedésekkel. Az ÉS-ben és a Parameterben publikáló Széky János sokat összegyűjtött ezekből, de foglalkozott az anyag ellentmondásaival a Magyar Nemzet is hétfőn. A közmédia illetve a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az M1 annyira hiteles, hogy az érettségi matematika feladatsort sorra hibásan oldották meg élő adásban. Mert az M1 szerint két prím szám szorzata prím szám :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.