Az Alkotmánybíróságnak elveszett a függetlensége, a kormány a médiapiacon is beavatkozik és a menekültválsággal kapcsolatban a gyűlölet semmire sem megoldás – mondta Colleen Bell, az USA budapesti nagykövete a Corvinus Egyetemen tartott előadásában

Nagyobb nyilvánosságot kell kapnia a paksi bővítéssel kapcsolatos beruházásnak Magyarországon – közölte Colleen Bell, aki az amerikai-magyar kapcsolatokról beszélt előadásában. A nagykövet azt mondta, a befektetőknek Magyarországon is átláthatóságra és megbízhatóságra van szükségük, de ezen a területen van itthon mit javítani. Szerinte a korrupció súlyos aggodalomra ad okot és aláássa a nemzetbiztonságot is.

Az Alkotmánybírósággal kapcsolatban úgy fogalmazott: elveszett a függetlensége, szerinte az állami támogatásokkal és közvetett módszerekkel a kormány a médiapiacon is beavatkozik.

A menekültválsággal kapcsolatban közölte, Magyarország nehéz választás elé került, de szerinte a rasszizmus félelemkeltés és a gyűlölet semmire sem megoldás. "Magyarország ennél sokkal jobb!" – tette hozzá. Humánus migrációpolitikát kért az országtól.

A székesfehérvári szoborügyről azt mondta, örül, hogy a háborús bűntett vádja alól nemrégiben rehabilitált egykori történész-politikus Hóman Bálintnak nem lesz ott szobra.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem mondott hülyeséget a nagykövet asszony, hisz Orbán éppen bontogatja lefele itthon a demokráciát. Mint tudjuk, Orbánt választották az év 2. legkorruptabb politikusának. Most aztán Szijjártó őt is bekéreti? )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Freewolf: Azért amiért a qrbán is beleavatkozik másik országok belpolitikájába...Ha ő megteheti akkor vele is nem?
Freewolf
@Hellcat: Mi mikor mondtuk meg az USA-nak, hogy mennyire antidemokratikus?
Hellcat
@Freewolf: Látom nem jutott el az agyadig...semmi baj...nem is csodálom.
aremy
@Peller Anikó: a nagykövet csak arról beszélt ami köztudott és szeretett
kormányuk mindjárt veri a nyálát de ha mi kis emberek mondjuk ugyan
ezeket akkor lesem szarja HOGY IS van ez .
namihami
Na te szegény Colleen Bell, most aztán magadra vontad a Kakastaréjpeti haragját. Bekéret a Külügybe, a szőnyeg szélére fog állítani és lesz irgum-burgum.
Még szerencséjük lesz, ha nem üzenünk ismét hadat Amerikának.
Lerohanjuk őket a teljes balatoni flottával és elsöpri a teljes haderejüket a Hapci átkelő-kishajó.
Tankjaink (15db) és légierőnk (4db) valamint a teljes magyar ütőerő (mind a 15.000 fő) pedig a szárazföldön végez pusztítást.
varirmag
A nagykövet asszony talán otthon dumáljon. Ott ahol simán lelövik a rendőrök a törvénysértőket sőt azokat is akiket csak annak vélnek.
Az USA ahova "elvitte a demokráciát és a szabadságot" ott kőkövön nem maradt.
Ők keverik a világban a sz@rt, európa meg szagolja !
De tapasztalatból tudjuk már hogy az amerikaiaknak jó vastag bőr van a képükön,még az ilyen megnyilvánulás is ráfér .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.