Jobb lenne, ha az állami földet politikusok helyett matematikusok sorsolnák ki egy dobókockával. Igazszágosabb lenne az MSZP-nél és a Jobbiknál is. Ó az a bizonyos állami föld. A szent magyar ugar, a zsíros szántó, a buja erdő. Amit annyira, de annyira védeni kell, hogy azt már el se lehet mondani. Ó ez a nagy marha szemfényvesztés. A magyar ellenzék, politikai irányultságától függetlenül, vagyis a kis neonácik, a még kisebb szocialisták és az egészen jelentéktelen LMP-sek is, meg mindenki, aki él és mozog e hazában, egy dologban tud csak egyetérteni, de abban maradéktalanul, hogy a magyar föld akkor őrzi meg magyarságát, (jelentsen is az bármit) ha az állam kezében marad.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
2017. január 1-jétől nulla hektár lesz a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. bérleménye. Pedig a jelenleg élő szerződésünk előhaszonbérleti jogot biztosít, amiről a Nemzeti Földalapkezelő (NFA) egy szót sem hajlandó ejteni, és aminek az elbírálásával kapcsolatban egy per zajlik a Budapesti Törvényszék Gazdasági Kollégiuma előtt. Meglehetősen furcsa eljárás, hogy időközben ezeket a perrel érintett területeket már kiadták földhaszonbérletbe másnak úgy, hogy a szerződés csak 2017-ben lesz hatályos.

Az is nagyon furcsa, hogy a földárverési felhívásban az NFA nem jeleníti meg, hogy perrel érintett területről van szó. Úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem fair eljárás, mert egy jó szándékú licitáló odamegy, és nem tájékoztatják teljeskörűen. A helyzet nemhogy egyszerűbb és tisztább lenne, hanem még bonyolódik.
vs.hu/gazdasag/osszes/megszolal-a-foldarveresek-milliardos-vesztese-1110?utm_source=hrstrt&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s15

Mert nem fideszes, (?) pusztulni kell a ménesbirtoknak !
eugen4402
Valakik úgy emlékeznek, hogy a Bibó-kollégiumban azt tanították nekik:
"Mi, akik itt vagyunk, mi létezünk. Mindenki más csak látszat, álomkép, illúzió".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.