S valamiért mégsem tudok szabadulni teljesen attól a gondolattól, ami a bírósági híradásban is felbukkanó gondolat: ha valakinek rossz hírnevét lehet kelteni azzal, hogy melegnek titulálják, akkor ott valami baj van. Ha ezt a bíróság, akár akarva, akár akaratlanul megerősíti, ott még nagyobb baj van. Ha ez a „saját kör” a hatalmon levő pártot jelöli, akkor országos politikai véleménynek tekinthető, bírósági döntés alapján, hogy a Fideszben, illetve a Fidesz holdudvarában lenni, és melegnek lenni egyenlő a politikai öngyilkossággal? Csak nem a politikai homofóbiát igazolta a bíró?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Plagizáltam:

"- Jó reggelt, kedves Máté, itt a nagyvizit. Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
- Tűrhetően, drága doktornő. Bár tegnap vörös kaviár volt vacsorára, és én inkább a feketét szeretem. De az édes pezsgő, az remek volt.
- Hát, sajnos az önnek alanyi jogon járó VIP-tébétámogatásba éppen nem fért bele a tisztességes beluga. Viszont a séf azt üzeni, ma remek lesz az omlós jércemell szarvasgombával és balzsamecetes rukkolával. És a kacsa?
- Az nekem kicsit zsíros.
- Nem, kedves Máté, azt kérdeztem, hogy volt-e reggel pisike?
- Ó... hát igen, arról vagyok híres. Tele a kacsa!
- Ügyes fiú! Akkor el is felejthetjük azt a csúnya katétert. Most szépen megmérjük a lázacskáját. Hmmm... 37,4... kicsit meleg...
- Micsoda???! A fityuládat is leperelem rólad, te büdös liba!!!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Engem nem zavar, felőlem ki is hűlhet!!!
karma1
@GeoCravker: Klara perelni fog, azt mondta, es nem itthon, hanem Strasbourgban...Lehet ebbol meg precedens is, talan azert csinalja...Nekem a 11.56-os bejegyzesed tetszett, tobbszoros lajk erte!...:o)))
justhpeter
Bár csak az identitása lenne a legnagyobb baja Kocsisnak. De hát a bíróság még nem dönthetett arról, ami a fejében van, mert még senki nem akarta azt a nagy fekete lyukat megkérdőjelezni.
bakegya
@JAJMÁR: mért, mért hát a sánta kutyát mért ne lehetne meg...ráadásul ha az parancsba van adva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.