Késik a felcsúti kisvasút befejezése, emiatt a Mészáros Lőrinc vezette alapítvány halasztást kért – tudta meg az RTL Klub Híradója.

A 3 megállós kisvasút megépítésére majdnem 900 millió forintot kapott az alapítvány. A csúszásról Mészáros Lőrinc nem nyilatkozott, a szocialisták szerint felháborító az egész beruházás.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@kkalman: ", hogy legyen mivel játszania."
Hát játsszon a pöcsével!(bocs)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Egyszerű a megoldás. Ha a műszaki ellenőr hiánypótlással átveszi, vagy csak a műszaki átadás megkezdését igazolja, akkor még két hét van a műszaki átadás befejezésére. Addig pedig vígan elkészülhet.
Az üzembehelyezési eljárás utána a húzósabb.
solidedge
Már megint a piszok ellenzék piszkálja Mészárost. A felcsúti kisvasút egy gigászi a transzszibériai vonallal vetekedő, a templom tornyából is látható monumentális mű lesz. A csúszásnak továbbá az is oka, hogy Mészáros megtudta, hogy a vasúti pálya nem egy, hanem két sínből áll ráadásul ezeknek párhuzamosnak kell lenniük. Nem Mészáros tehet arról, hogy ilyen hülye előírások vannak.
Jankó123
@solidedge: Bocsánat, de továbbgondoltam ezt a transzszibériai vonalat.
Akkor hamarosan lesz eltűnt vonatok minisztériuma is?
Ezektől kitelik.
:-)))
Hellcat
Nem lett kész időre? El sem szabadott volna kezdeni...biztos nagyobb ütemben lopták ki az építkezésből a pénzt mint kellett volna.
papa.49
@Hellcat: Még jó hogy a vasút helyét nem lopták el))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.