Még zárt Facebook-csoportot is indítottak Dobrev Klára rajongói, hogy támogassák kedvencük miniszterelnök-jelöltségét, ám férje, a DK elnöke most lehűtötte a kedélyeket:

Egyenesen fogalmazok. Klárából nem lesz Magyarországon miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott a Borsnak, hogy felesége

tehetséges, a közélet iránt érdeklődő, sokat tapasztalt asszony, de nincs politikai ambíciója, és nem is lenne szerencsés a szerepvállalása. Nincs semmilyen titkos terv, még a látszatát is el kell kerülni, hogy homályos, taktikai megfontolások vezetik a DK-t. Ha Klára lenne a jelölt, mindenki Gyurcsányt látná mögötte

- érvelt a volt miniszterelnök.

Maga az érintett, akit a bulvárlap külföldön ért el, azt mondta, nem érdekli a nagypolitikai szerepvállalás:

Engem csak a szakpolitika, például az uniós fejlesztéspolitika érdekel, az országos pártpolitika nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez változna

- fogalmazott.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Eriksson: " Pillanatnyilag arról van szó, hogy Gyurcsány nem akarja, hogy Klára asszony miniszterelnök legyen, nehogy őt lássák mögötte."
Ja értem, csak azért bátorkodtam eltérni a témától, mert itt egyik olvasótársunk-:))) megemlítette az éhező gyerekeket, Apró Piroskát, sógort...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@verőce21: Nem is annyira a befolyásos pártfogók szükségessége a baj, hanem az, hogy felkészültségtől, képességektől, tehetségtől függetlenül repül fel az uborkafára az, akinek megfelelő kapcsolatai vannak, akkor is, ha ő az Eriksson topiktárs által említett vízfejű Pistike :S
Eriksson
@glorianna: Inkább arra tenném a hangsúlyt, hogy hiába tehetséges valaki ha nincs megfelelő patrónusa. Akinek meg van, az bármit elérhet tehetség nélkül is.
Ha ezt áttesszük politikába, akkor legegyszerűbb példa az amerikai elnökválasztás.Ott nem a népek válasszák közvetlenül az elnöküket, hanem az lesz az elnök, akinek a támogató lobbija tovább bírja anyagilag a választási kampányt.
Magyarországon ugyanez a helyzet, csak nem akkora csinnadrattával.
evacica
@EcsiAntal: Bizony neked ez a mai állapot a megfelelő, a mostani miniszter elnök aki csak árt az országnak és szét lopják a nép vagyonát,gratulálok!
evacica
@zöldszem: Tessék már mondain, hogy az Orbán és kedves papája mi volt, vagy Kövér elvtárs és családja vagy soroljam tovább a fideszes elvtársakat? Ja, hogy a fideszes kommunisták a jó kommunisták, a baloldaliak meg a rossz kommunisták! Ez az igazi fideszes hozzáállás!
bence
@Szókrakész: ! orbánéról mit tudsz ? Láttad már ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.