A belügyminisztérium úgy módosítaná a nemzetbiztonsági törvényt, hogy a szolgálatok vezetőinek kérésére a tartalomszolgáltató televíziók, rádiók, híroldalak kötelesek legyenek foglalkoztatni a titkosszolgálatok embereit.

A javaslatot az Index vette észre, eszerint a foglalkoztatásra kötelezettek a

külön jogszabályban meghatározott infrastruktúra, alkalmazás- és tartalomszolgáltatók.

Harangozó Tamás szocialista képviselő szerint ez a médiát is takarhatja, ezért módosító javaslatot nyújtott be a szóban forgó paragrafus törlésére.

Harangozó szerint ráadásul kormányhatározatban bármikor bővíthetik az érintett szervek körét, akiknek alkalmazni kell a nemzetbiztonság munkatársait, ha felkérés érkezik. Például a polgármesteri hivataloknak is.

- írja a lap. Az Index megkereste a Belügyminisztériumot, ahol "nem cáfolták", hogy a benyújtott törvényjavaslat így is értelmezhető. Elmondták ugyanakkor:

a törvényjavaslathoz kapcsolódóan módosító javaslatok benyújtására kerül sor, melyekről a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság várhatóan jövő heti ülésén fog dönteni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@nyanya001: Ebben a cikkben van egy nagyon jó gondolat.

Karel Havlíček: „csak az egészséges és művelt nemzetnek lehet a szabadsággal párosuló jó kormányzata… a műveletlen nemzet, vérezzen is el érte forradalmakban, a szabadságot és jogot el nem nyerheti, hanem újra meg újra megcsalatják s az önkényuralom alá hajtják. Az erkölcsileg romlott nemzet, még ha akár művelt is, romlottsága az önkényuralom újra szerencsétlen állapotába juttatja.“
prime777
@Desischado: Nem az,hogy tűrjük.Hanem nincsen annyi szavazója a baloldalnak,hogy meg lehetne dönteni a mostani kormányt.
Tehát nem azon múlik,hogy ki tűr,meg ki nem tűr.
Hanem hogy képtelenség őket eltávolítani mert akkora a szervilis szavazóbázisuk.Csak nézzük meg a felmondott M1-es hírmondót aki most igazgatói székbe ül át!
A Fidesz annyival volt okosabb,és őszintén lojálisabb is az őket támogatókhoz,hogy sosem feledkezett meg róluk,szerintem még az utolsó kis "csavarról" sem.A szocik sosem foglalkoztak "ennyire" a választóikkal.Bizony,bizony.
És hát pénzből él mindenki.Szerintetek ,hogy a francba lenne ennyi támogatójuk azok után is amik manapság mennek vagy mentek az elmúlt 5 évben?Ügyesek voltak na és hagytak másokat is élni akik az ő politikai közösségükbe tartoztak.Én csak gratulálni tudok nekik mert politikailag zseniálisak.Tökéletesen felépítettek mindent.
A szociknak az ilyen sosem jutott volna az eszükbe.A Fidesz politikailag jobb mint bármelyik oldal ma hazánkban.Ennyi a titok úgy hiszem.
human
@nemkati: És közben felő egy generáció, akik nem rendelkeznek emlékekkel, hogy újra nem kövessék el elődei hibáit.
libellle
@zöldszem: tegnap, 20:45. Sajnos nagyon eltaláltad. Pont a közepét.
zöldszem
@libellle: Pedig hidd el, szeretnék tévedni!
kukac50
Az uniónak kellene a parlamentbe minisztériumokba A NAV -hoz Kamerákat lehallgató készülékeket elhelyezni, A vezetőket kellene figyelni mikor lopnak hazudnak,úgy tudnák az uniós támogatások szétosztását figyelni.
A bürokráciát növelik minden egyes pályázatnál, hogy a kisember ne férjen hozzá,pedig hozzáértő dolgozó alkalmazásával nem is kellene pályáztatni sok mindenre mondjuk a mezőgazdaságba mert a terület alapú támogatásnál már a zöldítést is megtudnák adni csak ismerni kellene a százalék számítást és a zöldítéshez felhasználható növény fajtákat.
Ezt a terület alapú támogatás elbírálásánál az elbíráló ha ért a növénytermesztéshez már látja az adatokból. Azért kell mindent pályáztatni,hogy ne kérjék a Pénzt? Több maradjon a politikusoknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.