Nehezen viselte Lagzi Lajcsi, alias Galambos Lajos, hogy a gyerekei meglátogatták a beszélőn- írja a Blikk. Mivel a zenész telefonon nem beszélhet a gyerekeivel, a havi beszélő volt az egyetlen lehetőség, hogy találkozhasson velük.

Lajcsi az ügyvédjén keresztül azt üzente, hogy

Büszke vagyok a gyere­keimre, mert nagyon felnőttként viselkedtek a beszélőn. Amikor azonban elmentek, végtelen ürességet és szomorúságot éreztem magamban.

Berényi András ügyvéd az üzenethez azt is hozzátette, hogy

mély, tartalmas és bensőséges beszélgetés volt, ami ügyfelemet is rendkívül megviselte, hiszen mindenkinek nehéz feldolgozni a történteket. Akárhogy is nézzük, a kamasz gyereknek érthetetlen, hogyan kerülhetett ügyfelem rács mögé. Természetesen hisznek édesapjuk ártatlanságában, és remélik, hogy karácsonyra mégis hazatérhet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a kamasz gyereknek érthetetlen, hogyan kerülhetett ügyfelem rács mögé. Természetesen hisznek édesapjuk ártatlanságában, és remélik, hogy karácsonyra mégis hazatérhet."...

a gyerekeket jó lenne kihagyni az ámításból...miben reménykednek? hogy az ügyész a homlokára csap, és húúúúbaszki, ezt benéztem! felkiálltással szabaduló levelet állít ki mikulásra..

inkább csendben kellene maradni...abból nem lehet baj.
herczeg0210
Nem zörög a haraszt ha... Talán nem kellett volna és akkor nem kellene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.