A Magyar Idők ma arról cikkezett, hogy Colleen Bellt főnöke, Victoria Nuland európai ügyekért felelős államtitkár azért rendelte Washingtonba, mert elégedetlen munkájával, miután túl "puha" Magyarországgal. Az Index kiderítette, hogy valójában szó sincs ilyesmiről.

A lapnak diplomáciai forrásai azt mondták:

a Magyar Idők állítása egyszerűen nem igaz, amerikai diplomáciai forrás pedig nem lehet egy ilyen információ mögött.

Az Index szerint ezt az is alátámasztja, hogy forrásaik már korábban jelezték, hogy az amerikai nagykövet múlt szerdai kritikus beszédét azért kellett akkor letudnia, mert ezen a héten magánéleti esemény miatt kell az USA-ba utaznia.

Bell nagykövet egy régóta tervezett személyes látogatásra utazik az Egyesült Államokba, és kihasználja az alkalmat, hogy Budapestre való visszatérése előtt az amerikai kormányzatban dolgozó kollégáival is találkozzon

- írta válaszában az amerikai nagykövetség.

Az Index azt is kiemeli: bevett szokás, ha egy diplomata Amerikába megy személyes okokból, akkor a fővárost is minden esetben útba ejti pár napra. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Miért nem lepődök meg hogy hazudtak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Fidesz kampány célja, hogy erős, határozott párt benyomását keltse. Erre sok milliárdot áldoz közpénzből. Minden kritika ez ellen irányul, így a kritizálást csípőből visszaverik, próbálják lejáratni a kritizálót. Ez a cikk is ebbe a képbe illik.
Ez eléggé gyomorforgató dolog, de a Fidesz jelenleg magasan a legerősebb párt. Ha Gyurcsányék 2006-ban ennyire erősek lettek volna túlélték volna Őszödöt. Nekem viszont most eléggé mulatságos, amikor a kis emberke kiáll és eljátsza a harci kakast.
soljanka
Attól, hogy hazudtak, és - szokás szerint lebuktak- még nem lesz jobb: agymosotték már hallották, és tapsolnak.
A hazugság ténye nem igazán zavarja meg őket. Lehet fröcsögni, van megint valaki, akit lehet szidalmazni, sőt kárörvendeni, hogy raportra hívták.
Beteg egy nép ez...
Butautáló
@Lepényleső: Azért az is igaz, hogy csak egyet csivitelt és máris mekkora ajvékolás van miatta! :))
kkalman
@Macskaszem: november 5., 08:58 Mit vártál a Magyar Idők című kormányzati szennylaptól? Akkor is hazudik, amikor még meg se jelent a legfrissebb kiadás.
bence
@Eriksson: ! Az lenne az igazi csoda , ha ebben az országban élőknek nem lennének magánéleti problémáik ! Na nem a milliárdos csencselőkre gondolok !
Eriksson
@bence: Mindenkinek lehetnek magánéleti problémáik ezt bizton állíthatom, a milliárdos csencselőknek is. Lehet, nekik még több.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.