Seszták Miklós azt mondta, hogy az állami MVM egyedül nem tudott gázt venni külföldön, ezért kellett együttműködnie egy magáncéggel. Csakhogy most előkerült egy csomó szerződés, ami azt bizonyítja, hogy az MVM tudott gázt venni külföldön. Még olcsóbban is, mint a MET. A MET nevű energiakereskedő cég valószínűleg nagyon jól járt 2011-14 között azzal, hogy kivételezettként használhatta az Ausztriát Magyarországgal összekötő gázvezetéket. A bonyolult konstrukcióhoz miniszteri rendeletek és az állami Magyar Villamosművek (MVM) megfelelő üzletpolitikája kellettek. A modellt itt mutattuk be részletesen.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megmondtam, ez egy maffia kormány !
Azt csinálnak amit akarnak a hülyéket meg etetik rezsicsökkentéssel !
JAJMÁR
Időnként leírjuk, hogy ez egy maffia, és tesszük a dolgunkat tovább, mintha semmi közünk nem lenne az egészhez, pedig a felelős a "nép", ahogy egyszer egy me. mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.