Kunhalmi Ágnes nekiment a kormánynak, mondván hogy a Fidesz totális ideológiai kontrollra készül a kultúra területén azzal, hogy a Magyar Művészeti Akadémia "bekebelezte a Nemzeti Kulturális Alapot". A kormánypárt visszaszólt.

A Fidesz az alábbi közleménnyel próbálta helyretenni az MSZP-s politikust:

Az ideológiai harcot a balliberálisok vívják a nemzeti és az európai kultúra ellen – Reagálás Kunhalmi Ágnes (MSZP) nyilatkozatára

Egészen szürreális, hogy az MSZMP utódpártja beszél elvtársakról, Kádár-rendszerről és a kultúra ideológiai kontrolljáról, a kommunista reflexek láthatóan még ma is ösztönösen működnek.

A polgári kormány kultúrpolitikájának a célja a nemzeti és az európai kultúra megőrzése, és azt ezt szolgáló kulturális intézmények és szervezetek erősítése. Minden egyes döntés ezt a célt szolgálja. A balliberális oldal az, amely harcot indított a nemzeti és az európai kultúra ellen és annak őrzőit rendszeresen támadja, mert az európai baloldal már egy más, az identitását és a kultúráját feladó Magyarországot és Európát akar.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ezen besírtam! MSZMP utód párt!? Hát ti kik vagytok? Csak egy pár, csak úgy:
kepkezelo.com/images/yoa1zms7pcdeqzpzakqm.jpg
Nos nézzük! Van a Fidesz MSZMP, és van az MSzP MSZMP, plusz van egy párdarab rossz számológép párt... se nem oszt, se nem szoroz! Végül egy jó tanács! Aki kommunistákat alkalmaz, az ne kommunistázzon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Egy csőcselékünk van. Ezzel kell beérnünk !
Desischado
Ezek a megélhetési férgek mind ott voltak a sorokban! És ezek kommunistáznak?! Behalok a pofátlanságukon!
kkalman
Ez a piszkos kommunista csürhe pofátlanabb az elmúlt 25 év átlagánál. Legalább maradnának kussban, hogy ne röhögtessék ki magukat.
Aki Én
Tényleg van abban valami szürreális, mikor a fidesz komcsizik.
Hellcat
Azért ehez nem kis bőr kell...liberális pártként induló ex kommunista fidesz pofázik balliberalista komcsi reflexekről...
picike
szerintem senki sem kiván uj európai lenni én nem !!!nekem van viselkedésem neveltetésem is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.