Vasárnap hajnalban megkéseltek a Ráday utcában egy embert, aki súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség azonosította a lehetséges elkövetőt, egy 17 éves fiút.

Ez a 17 éves fiú késelt a Ráday utcában

Az ügyben ismeretlen tettes ellen nyomoznak, de a beszerzett adatok alapján azonosították a lehetséges elkövetőt, egy 17 éves fiút. Lakatos Sándorról képet is közzé tett a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Kérik, hogy aki tudja, hogy hol van, jelentkezzen a felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reseva
@Eriksson: Csak közben átíratta a születési anyakönyvét
rugacs
Ilyen kinézetű nálunk is van, sőt, leginkább csak ilyenek vannak. Egy késtől marha bátornak érzi magát. Életemben 2x is találkoztam ilyen késes migránssal, örülhetek, hogy megúsztam.
@kkalman: látod cimbi, erről beszéltem! Kölyök korukban azért etessük ezeket, hogy 17 éves korukban így hálálják meg?
Kíváncsi lennék, a megkéselt áldozat a késelés után (meg azóta) érez-e empátiát a támadóval meg annak felmenőivel szemben?!
kamazuka
Gondolom a kettős integrál számítás az erőssége.
Integráció x 2
Pofon 1xű
papa.49
Megmutatkozott a ,,rejtett erőforrás,,, hogy a varnyú mondja a szemének,,csecse bogyó,,))))))))
kkalman
@rugacs: ma, 22:13 Tudod, én sem rajongok értük, de elfogadom, hogy vannak. Többek között a vejem is cigány, így a "fél megye" a rokonsághoz tartozik. Ennek ellenére semmi gondom se a vejemmel, sem a széles körű rokonsággal. Mindenki dolgozik, és nem a "bodzaföldön", vagy a "hulladékfém bányában".
Nekem magával a bűnözéssel van problémám. És mindegy, hogy milyen a bőrszíne a bűnözőnek, az akkor is bűnöző, ha fehér, ha fekete. Az már egy másik probléma, aminek mi magyarok is az okozói vagyunk, hogy létszámukhoz képest több a bűnöző köztük, mint a magyarok között. Az "átkos" szocializmusban, ha emlékszel rá, kötelező volt dolgozni, pontosabban, munkahelyednek lenni. Büntették, ha nem dolgoztál. Működött a KMK (közveszélyes munkakerülés) intézménye. Bűn volt nem dolgozni! Akkor dolgoztam cigány brigáddal, egyedüli magyarként a brigádban, és különbül és többet dolgoztak, mint az ugyanolyan munkakörben dolgozó magyarok. A rendszerváltással, a munkanélküliség bevezetésével először a cigányok és a vidéken élők kerültek az utcára. A munkáltatók azóta nem akarják, és nem is tudják alkalmazni ezeket az embereket. Nincs mivel eljárni dolgozni! Sok faluba reggel, meg kora délután van busz, ha van. Munkakezdésre biztos nem érsz be, ha meg mégis, akkor délután nincs mivel hazamenned. Aki dolgozna sem tud ez miatt. A munkát már látott korosztály már jórészt kiöregedett, vagy meg is halt, a fiatalok meg úgy nőttek fel, hogy azt látták, hogy munka nélkül is "dől a lé", azaz kapják a segélyt.
A gyűlölet helyett inkább azon kellene gondolkodni, hogy miként lehetne értelmes! munkához juttatni ezeket az embereket. Azon is el lehetne gondolkodni, miért van, hogy régen a KMB-s rendőr gyalog végig ment a körzetén, csend, rend, nyugalom volt a körzetben. Ma meg, enyhe túlzással, fél a rendőr kimenni az utcára, max kocsiban, gyalog véletlenül se. Még a KMB-sek sem mennek gyalog.
eugen4402
@kkalman: Csak megerősíteni tudom az állításodat, igenis tudtak dolgozni a cigánysrácok, ha volt értelme a munkájuknak. Nálunk a gyárban elég rendes bérért melózott jónéhány cigány, semmi probléma nem volt velük. Aztán jött a rendszerváltás, ők meg éltek a lehetőséggel, és az elsők között "igazoltak át" Ausztriába, Németországba dupla pénzért... Volt, (és van) eszük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.