Friderikusz Sándor műsorának vendége volt Gregor Bernadett, aki nemrég fellépett a Jobbik október 23-ai rendezvényén. Emiatt Friderikusz rosszallását fejezte ki a művésznőnek, ami miatt a párt elnöke, Vona Gábor sértődötten vágott vissza Facebook-oldalán.

Íme a politikus üzenete a műsorvezetőnek:

Friderikusz Sándor figyelmébe

Az elmúlt héten a TV2 folyamatosan készítette fel a nézőket egy drámai pillanatra. A többször is leadott reklámban Friderikusz Sándor a hozzá beköltöző Gregor Bernadettet szembesíti a Jobbik elnökének vele egy színpadon elmondott beszédével, amitől a meglepett színművésznőnek elakad a szava. Hogy pontosan mi hangzott el? Azt megtudja, ha megnézi az adást. Ezzel a kínos jelenettel csalogatta a csatorna a nézőket vasárnap estére.

Kíváncsi voltam én is, hogy mi lehet az, amit mondtam, és ami ennyire vállalhatatlan. Ott ültem a tévé előtt és néztem az adást. Aztán fura dolgok történtek. Amikor az említett jelenethez érkeztünk, kurtán szakadt meg az adás, jöttek a reklámok, és néhány anyag kissé összeszaladt (mint anno az m1 megújulásakor), aztán a reklám után ismét a korábban már leadott percek következtek.

A kellemetlen hibák után újra eljutottunk az ominózus kérdéshez, de az nem volt más, mint egy blöff. A színésznő elmondta, hogy nem hallotta a beszédet, így nem tudja, miről van szó. Friderikusz pedig – bár egész héten ezzel riogatta a kíváncsi nézőket – egyetlen egy mondatot sem tudott idézni, csupán kifejezte rosszallását, amiért a színésznő elveszítette függetlenségét. (Arról nem tudtunk meg semmit, hogy a maga, valamint a más pártoknál fellépő színművészek függetlenségéért is ennyire aggódik-e...)

Mivel nem szeretném, ha bárkiben hiányérzet maradna, újból belinkelem ide a 23-án mondott beszédemet. Friderikusz Sándor és mindenki megnézheti, és elmondhatja, mi az, ami vállalhatatlan a számára. Persze, ha valóban érdekli és nem csupán a szenzációhajhászás, a vészmadárkodás és a lejárató szándék érdekli.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Vona inkább azon gondolkodjék, honnan szerezzen nagyobb állatot, ha cukiskodni akar!
Orbán elefántot etet: static.propeller.hu/images/bigpicture/317/3170503/orb_normal.jpg
Daxli kutya már szóba se' jöhet. Javasolnám a zsiráfot, bár ez az állat horizontálisan és tömegében kisebb, de vertikálisan magasabb.
Desischado
Eltakarodhatna vona is a pokolba, ahová való a pártjával együtt! Épp olyan szemetek, mint a fidesz, akinek a köldökéből bújtak elő!
papa.49
Erőlködik a gyerek, csak be ne szarjon a végén))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.