A korábbi miniszterelnök nem valamilyen ingatlanvásárlás miatt érkezett az Európai Unió fővárosába. Három napon keresztül tárgyal az Európai Bizottság és az Európai Parlament tisztségviselőivel.

A Propeller úgy tudja, hogy a megbeszélés-sorozat célja, hogy a Demokratikus Koalíció megmutassa, van Európa-párti ellensúlya az orbáni politikának Magyarországon. Az elmúlt másfél évben Gyurcsány harmadszor jár Brüsszelben, ezzel saját diplomáciai pozícióit is újra építi, illetve megerősíti az Unióban.

A mostani programban a DK elnöke – Molnár Csaba és Niedermüller Péter EP-képviselők társaságában – megbeszélést folytat Pierre Moscovicivel, a gazdasági és pénzügyekért felelős uniós biztossal, Elzbieta Bienkowskaval, a belső piacért felelős uniós biztossal, Miguel Arias Canetevel, az energiapolitikáért felelős uniós biztossal, Maros Sefcoviccsal, az Európai Bizottság energiaunióért felelős alelnökével, Dominique Ristorival, az Európai Bizottság energiaügyi főigazgatójával, Anthony L. Gardnerrel, az EU mellé rendelt amerikai nagykövettel, és Sylvie Guillaumemal, az Európai Parlament alelnökével.

A pártelnök vezette delegáció egyeztetést kezdeményez a Szocialisták és Demokraták európai frakciójának több delegációival, találkozik a frakció külügyekért felelős alelnökével, és a jogalkotásért felelős alelnökével is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@amaramaistanna: Azért, mérget ne vegyél rá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
A nem meghatározó politikus valahogy mindig lázba hozza Gorbán népét.
Manhattan
@amaramaistanna: Azért, mérget ne vegyél rá...
Desischado
Bár történne már valami erőrelépés abban, hogy megszabaduljunk a rablóbandától és a "kölykétől" a jobbiktól!
amaramaistanna
@Manhattan: Erre mernék mérget venni. Az önjelölt , mindössze 2%-os politikusi népszerűségnek "örvendő" Fletó eltűnik a politika színpadáról.
Marcipán
Odamegy, ahol vannak még butábbak nála is... Pedig az már mutatvány a javából. Sajnos a mi bőrünkre. Ez egy mazohista...minnél nagyobb hülyét csinál magából, annál jobban élvezi.
világlátó
A lehető legjobb dolog, amit a DK tehet. Félretéve a hazai gyűlölködők indulatos és alantas megjegyzéseit, lépésről lépésre előre haladva kilépni abból a pocsolyából ami itthon körülveszi, fokozatosan visszaverve a fidesz és mások rágalmait, előre viszi maroknyi tagságát, tisztázza korábbi és mai új partnereivel a saját helyzetét és a lehetséges együttműködés esélyeit .Ez az amit ma lehet és kell tenni. Vagy talán dugjon néhány milliót egy megfizethető európai uniós képviselő zsebébe, hogy lobbizzon az érdekeiért?
Ez eddig sem volt a sajátja, reméljük ez után sem válik szokássá nála. A hozzászólók egyike , másika még abban a karaktergyilkos hangulatban él, amit - bármennyi erőt, energiát, pénzt is rakott bele az ellensége - el lehet már felejteni. A hazugságokat kiagyalni, majd rázúdítani az ellenfélre azért nem volt olyan könnyű, úgy látszik azt most leporolni a kabátunkról hamarabb és könnyebb lesz. Ne ítélkezzünk mások által kreált hazugságok alapján.Ez a rágalomgyár holnap bárkit elérhet és jaj annak, akire rámászik a lakájmédia.
Nézzünk csak körül egy kicsit figyelmesebben a ma regnáló hazugok háza táján. Már a sajátjaikra is elkezdődött a köpködés. Pokornival kezdték, de jön a Lázár félreállítása, aztán a többi. De jöjjön mielőbb, annál hamarabb lesz vége ennek a velejéig romlott időszaknak.
Hát nem látjátok / amaramaistanna és Marcipán és még többen / hogy minden erőfeszítés a brutális államapparátus fenntartására, az EU.-s pénzek lekérése feltételeinek erővel történő biztosítására, a visszaállamosításra, majd az újraprivatizálásra, az adók és újabb adók erővel begyűjtésére irányulnak? Mivel nincs iparunk, a mezőgazdaságunk is az oligarchák kezében van, külkereskedelmünk is csak látszat, Vargha Mihály miniszterünk vért izzad, hogy eredményesnek állítsa be az ország gazdasági helyzetét. Nem hiszem hogy ti ezt nem így látjátok. Ilyen hazai politikai környezetben kifejezetten megkönnyebbülés arról olvasni, hogy van szándék, akarat a jövőre nézve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.