Nem semmi levélváltás zajlott Botos Tamás, a 444.hu újságírója és Kovács Zoltán kormányszóvivő között – véletlenül. Amikor ugyanis megérkezett a szokásos csütörtöki jeles esemény, a Kormányinfó sajtómeghívója, Botos szerkesztőségi körlevél helyett tévedésből a kormányszóvivővel közölte, hogy

majd nézem, ha más nem szeretne ettől agykárosodást kapni.

Kovács Zoltán természetesen nem hagyhatta szó nélkül a kedves levelet, a maga hasonlóan kedves stílusában osztotta a kollégát:

Köszönjük szíves tájékoztatását, valamint munkatársai iránt tanúsított önfeláldozását. Megrendítő, hogy milyen éberen őrködik munkahelyi közössége szellemi frissessége felett, hogy az egész társadalom legnagyobb örömére a mai napon is folytathassák kiemelkedő szakmai munkájukat.

Mi viszont ráébredtünk, hogy sokkal jobban teljesítünk, mint a 444.hu.

A Propellernél ugyanis KETTŐ önfeláldozó kolléga is vállalta, hogy végighallgatja Lázárt és Kovácsot. Szóval nálunk biztos nem maradnak le semmiről, 14 órakor találkozunk!

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
Ja!... Nyavalygást azonnal befejezni, háromra mindenki mosolyog!...egy, kettő..
Mi van? Még mindig nem vagy boldog?!?
Akkor itt a Happy Válasz, olvasd azt...!
soljanka
Botos Tamás jó fej. Remek fotókat készít, jók a témái. A magyar nyelv szabályait néha sajátosan értelmezi és használja, szerintem kicsit sznob is, de korrekt.
világlátó
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lehetek ennyire földhözragadt, mert nem olvasom a 444.-et, a 888 - at. meg a G.Fodor lapját, meg az Orbán számára írt lapot/kat /.
De ha ezeket a tűzhöz legközelebbieket nem olvasom, hogy merek én itt lamentálni a propelleren? Lehet hogy elveszett a magyar médiák függetlensége? Hülye kérdés volt. Talán inkább így kérdezem, hát egyetlen független híreket közlő írott sajtótermékünk sincs?
Azért ez mégiscsak furcsa, hogy ennyire polarizált a hazai hírközlés. Azaz hogy nem polarizált, csak a hatalom különböző szinten és lépcsőn, az entellektüeltől a panelproliig hirdeti a maga álláspontját ugyanarról. Pofátlanul még azt is elhitetné velünk hogy az ellenzék milyen erős a médiák frontján, hogy verseny van közöttük. Ha azt látjátok nem tudom megkülönböztetni a hatalom hírforrásait az elnyomottakétól, jól látjátok, de bizonyára lesz valaki közületek, aki majd eligazít ebben. Akkor mit is olvassak, hogy itt megszólalhassak? Köszönettel.
Toby
Érdemes elmenni a qrmány "sajtótájékoztatójára" - felér egy humoros mesedélutánnal !

Ez a szegény kovács.mesés zoltán lassan úgy néz ki, mint aki éppen most váltott THC-ről LSD-re ! Hiába, ,megviseli az embert a szakadatalan "igazmondás" !
Desischado
Ezek hazugság nélkül már meg sem bírnának lenni. A legszebb, hogy elhiszik a saját hazugságaikat, mert a valósággal már nagyon régen nincsenek kapcsolatban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.