Ügyfelem aludt egyet az ítéletre, de még most sem hiszi el, hogy hét évet kapott. Reménykedik benne, hogy másodfokon megváltozik a tényállás és a minősítés, és felfüggesztett börtönt kap – mondta a Borsnak Vajtai Pál ügyvédje.

Vajtait elsőfokon 7 évre ítélték gyilkosságért, miután fagyállót kevert a saját borába, amitől egy tolvaj meghalt.

Dr. Molnár Iván ügyvéd szerint az ítélet a társadalom igazságérzetével is szembement.

Fagyállós gazda: hihetetlen a 7 év börtön

A Bors megjegyzi, hogy a bírói tanácsot vezető Szegedi Gyöngyvérnek nem ez az első ilyen ügye. Ő hozott döntést a szigetszentmiklósi gyerme­keiket kínzó szülők ügyében. A vádban elképesztő kínzások – verés, fekáliaetetés, szexuális bántalmazás – szerepeltek. Végül kiskorú veszélyeztetése miatt két évet kaptak a szülők, amit az előzetesben addigra letöltöttek, így szabadon távozhattak.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
"A napilap kiszúrta, hogy a bírói tanácsot vezető Szegedi Gyöngyvérnek nem ez az első olyan ítélete, amelyet a közvélemény jelentős része megkérdőjelez. Ő volt az, aki ítéletet hozott a szigetszentmiklósi gyermekeiket bántalmazó szülők ügyében. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a vádban elképesztő kínzások, például fekáliaetetés és szexuális szerepeltek, ezek javarészt megdőltek, vagy épp az ügyészség hagyta ki végül a vádpontok közül. A bírónő kiskorú veszélyeztetése miatt ítélte el a szülőket. Az elítéltek két évet kaptak, amit addigra letöltöttek az előzetes letartóztatásban, így szabadon távozhattak. Szegedi Gyöngyvér hozott ítéletet az ötéves kifiáz fakanállal és szíjjal agyonverő dunaharaszti férfi ügyében is. 2012-ben a vádban szereplő emberölést halált okozó súlyos testi sértésre enyhítette, az apa így 5 évet kapott."

Szegedi Gyöngyvért hány évre ítélik a bírói hatalommal való visszaélésért ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Gyerekek! Ha betörnek a lakásunkba és a gyökér megbotlik a küszöbben úgy, hogy a tévé sarkában összetöri a fejét, majd haza megy meghalni, akkor 7 év nekünk elsőfokon. Ennyi, bazmeg! Vagy kinyitja a hűtőt és halálrazabálja magát, majd haza megy meghalni, mert a bablevestől felfújodik és nem tud fingani. 7 év!!! Kéne szó'ni káderjancsinak, hogy figyú, izé van! Most éppen itt nem a globális felmelegedésről van szóóó!
Fradigege
Ezt találtam. Vicces:

Kedves Betörő úr! /Talán nem sértő../
Felhívnám figyelmét,hogy a lakóház riasztóval védett.Mivel nem szeretném,hogy a hangjától megijedjen és szívinfarktus érje nálam (gyilkos lennék),ezért a kódszámokat megtalálja a lábtörlő alján.Ha bemegy vigyázzon ,mert a lakásban van egy fránya kis kutya ami sunyi módon megkaphatja és ez fájhat.Ha ez megtörténne az eb oltási könyvét megtalálja a konyhaszekrény jobb alsó fiókjában.Bár az idei oltást még nem kapta meg...Pénzt ne keressen,mert azt a magánál nagyobb tolvaj bankok már rég elvitték.Ha a mosógép érdekli,vigyázzon ha kihúzza a dugaljból,mert a konnektor is jön vele és nehogy megrázza az áram Önt!Az asszony hajsütővasának rossz a hőkioldója és megpörkölheti a haját ha használja!A hipós dobozban nem Törley van, és a pitralon sem konyak!Ezt ne igya meg!Ha a turmixgépet vinné szintén vigyázzon,mert lerepül a teteje és orrba vághatja.A két hűtő közül a fagyasztót ajánlom,mert a másik kissé öreg már és szivárog belőle az ammónia gáz ami mérgező ha ön belélegzi.Mivel a novemberi szelek már hűvösek, a sapka sál a fogason van,kérem viselje!Ha nehéz lenne valamelyik masina mielőtt megemelné magát és sérvet kapna ,a molnárkocsi kint van a félszerben,azzal a garázsba könnyebben beviszi a cuccot.Ha a kocsimba kívánja beletenni,akkor a hátsó ajtónál vigyázzon,mert a gázteleszkóp gyenge és a múltkor is az asszony fejére esett és agyrázkódása lett..A kaput feltétlenül támassza ki,mert a szél befújja és engem is hátba vágott és a végén még itt ájul el nekem...A sarkon lévő útkereszteződésnél vigyázzon,mert egyenrangú,de az a sok köcsög sosem ad elsőbbséget.Ha mégis önnek mennének és törtté válna a kocsim akkor a kesztyűtartóban van az autómentős telefonszáma.Hívja nyugodtan,nem drága gyerek!Ha ön is megsérülne az én TB-m terhére kezeltesse magát.(az adataim a másik papíron vannak).Egyébként erőt,egészséget,további munkáihoz kitartást, a haza felé vezető úton pedig balesetmentes közlekedést kívánok!
Egy kirabolt!...
ila51
@Fradigege: ...jajj , szegény , csak legalább elolvasná...feltéve , ha tud
ila51
A fagyállós gazda nagyon ínyenc lehet... a másik , nem hibáztatom
eszegfu
@csetere: 20:21 Ha jól emlékszem, akkor a betörő rendszeresen ugy járt a gazdához borért, mintha a kocsmába menne...csakhogy innen fizetés nélkül távozott. Szerintem ez a betörő már ugy járt oda, mintha haza menne... mondhatom még türelmes is volt a gazda...Ő maga nem állhatott egész éjjel őrt, sőt rendőrt sem állithatott oda... dühe meg csak fokozódott... Bevallom: lehet, hogy valami ilyesmit csináltam volna én is... Hozzám "csak" 1x törtek be, de állitom ez az "élmény" a mai napig bennem van... nem jó érzés...
kati55
Gyermek bántalmazásért 2 év ??? Saját tulajdon védelméért 7 év ?? Hol élünk ???Ez a magyar igazság szolgáltatás sajnos!!! Szemét tolvajok nem dolgoztak azért amiért a gazda egész évben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.