Az MSZP közlése szerint Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő "hazudott, amikor azt állította, hogy az MSZP Brüsszelhez fordult az állami földek értékesítését szabályozó kormányrendelettel kapcsolatban".

Követelik – írták a szocialisták az MTI-hez eljuttatott közleményükben –, hogy Lázár János és Kovács Zoltán bizonyítékokkal igazolja állítását, és ezeket még pénteken hozza nyilvánosságra, különben büntetőeljárást kezdeményeznek velük szemben.

Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a szocialista párt feljelentette a magyar kormányt az Európai Bizottságnál, és "elérte", hogy külföldiek előtt meg kelljen nyitni a földárveréseket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Már olyan érzésem van hogy egymásra kenik a szart közben mindnki jól jár köztük.
vukkocska
Lázár először hazudik? Ezt megszoktuk már az egész fideszes bagázstól. Számomra az verte ki igazán a biztosítékot, amikor Orbán elítélte az EU-s országokat, hogy nem regisztrálták a menekülteket. Nem is gondolok bele, mert lehet, hogy felmegy a vérnyomásom. Mintha nem ők lettek volna arra büszkék, hogy vonattal busszal toloncolták Ausztria felé regisztrálás nélkül az embereket. Hát ehhez képest Lázár egy kis tanulóinas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.