A Demokratikus Koalíció (DK) szerint fideszes trükk a boltzáras népszavazás "átengedése" – közölte az ellenzéki párt pénteken. A DK véleménye szerint a kérelmet benyújtó fideszes "civil" a boltzár fenntartása érdekében kíván kampányolni, míg az ellenzék a nyitva tartásért akarta a népszavazást elindítani, vagyis a kormány így akadályozza meg a valódi népszavazást, amelyet a pártok közül elsőként a DK, majd később a Magyar Szocialista Párt is kezdeményezett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Még egy ilyen aljas kormánya nem volt ennek az országnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Éppen költözés alatt állunk. Leesett a szekrények hátuljáról a funér lemez. Szegek nem a legjobbak. Csavar. Elfogyott a csavar vasárnap. Zárva minden. Bazmeg káderenpé! Más prodzsektbe kellett vágni, jövőhét hétvégére marad a funérlap csavarozás, mivel dolgozunk hétköznap. És hétköznap este nyolckor már nem csavarozok. Vasárnap templom! Bérmáltam, katolikus vagyok, de bazmeg! Mise előtt és után is van dolog. Elakadunk. Egyébként szombat az Úr napja. A Károli(Vizsoly) Bibliában is! Katolikus varázslat a vasárnapi mise. Szombaton azért van piac, mert a zsidók zárva vannak, így nem kell a konkurenciával bajlodni. Ezért van vasárnap a mise. Csak tagadják.
karma1
@Fradigege: Egyszeruen imadlak! Keves ilyen jopofa srac van a piacon, mint Te!
A koltozeses mizeriadert nagyon sajnallak, ezentul mindig legyen a kezugyedben egy OBI aruhaz... (Egyebkent amikor a vasarnapi bezaras ellen blogoltam, akkor ez is, meg a kertepitok boltja, gazdabolt is benne volt a paklimban, hiszen akinek kiskertje van, csak szombat-vasarnap jut le a telkere, es nincs annal bosszantobb, mint amikor azon az egy napodon, amikor kerteszkedhetnel es az ido gyonyoru, de valami hianyzik, vagy eppen elromlott a kerti szerszamaid kozul, akkor azt ne tudd megvenni, mert egy ajtatos ven buzi kitalalta, hogy igy legyen... Gusztustalan es szomoru, hogy az a 8 millio, aki a fidesz ellen van barmilyen szinten, koteles elturni ezt az anomaliat...:o(((
Fradigege
@karma1: köszi :)
Baromi ideges voltam, szombat a csavarozás napja lesz. A könyvespolcot helyére rakni. A konyha kész. Festés meg volt. Embert hívtunk!
bakegya
Így hülyére venni a magyarokat,kinek másnak jutna eszébe?...!!!
karma1
@Fradigege: MEGYEK! Ez a dolgom!...:o)) (Tudod, az uttoro ahol tud, segit...:o)))
nemkati
És még van képük azt állítani, hogy ők megkérdezik az emberek véleményét. Meg hát! De csak arról kérdezik, ami nekik fontos, olyan kérdést tesznek fel, amire nincs jó válasz, és az eredményt elhallgatják vagy elhazudják. A marhák meg, mi mind, beletörődünk ebbe. Úgy kell nekünk! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.