4,8 milliárd forint értékű pályázatot nyert a Századvég Politikai Iskola Alapítvány – Századvég Gazdaságkutató Zrt. Konzorcium – írja az Index.

A cég feladata az állami döntéshozatalt támogató tanácsadás lesz. Furcsa módon nem volt nagy verseny a zsíros megbízásra: egyetlen ajánlat érkezett be.

A tevékenység pontos leírása: a Magyar Kormány tevékenységét, illetőleg magas szintű állami döntéshozatalt támogató és közvetlen kormányzati tevékenységhez kapcsolódó közvélemény-kutatási feladatok, szakpolitikai kutatással alátámasztott tanácsadási, valamint tanulmánykészítési feladatok ellátása, valamint a szolgáltatás során létrejövő termékekkel kapcsolatos projektmenedzsment feladatok elvégzése.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hatalmas apparátus dolgozik azon, hogy a Fidesz hosszú távon hatalmon maradjon. A cél a hatalom olyan mértékű bebetonozása, hogy a demokratikus úton történő változás ne tudjon bekövetkezni. Mindent állami ellenőrzés alá vonnak, a vezető pozíciókba csak párthű egyének ültethetők. Kiterjesztik a hűbérúri rendszert, az ellenállás mértékétől függően gyakorolják a megfélemlítés módszerét. Az állami média uralma amely biztosítja a propagandát sokszor dezinformáció útján. Kihasználják a magyar igen erős fajgyűlöletét, egymás iránti utálatát, alacsony intelligenciáját. Természetesen nagyon sok függ a nemzetközi környezettől, ami most kimondottan a jobboldalaknak kedvez. Még nagyon sokáig Orbán és a sleppje fog folyni a csapból.
Aki Én
Én már csak azt nem értem, miért kell ezeknek a szegényeknek bármit nyerni? Miért nem kapják meg csak úgy, alanyi jogon a milliárdokat? Aki nem látja mi folyik itt, annak az is tetszene. Már nincs kinek színházasdit játszani, kiderült, hogy van az a réteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.