Ez hír? Igen, már ez is hír. "Nem politikai, hanem szakmai szintű" szervezet lesz a terrorelhárítási koordinációs bizottság, amelynek felállításáról szerdán számolt be Kovács Zoltán kormányszóvivő – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 csütörtök reggeli műsorában.

Bakondi György elmondta, hogy az új szervezetben azok a hatósági szereplők vesznek részt, akik a szakmai előkészítésért felelnek.

A főtanácsadó kifejtette: a múlt hétvégi párizsi merényleteknek az egész Európai Unióra, politikájára, biztonságpolitikájára is komoly hatásuk van.

Az egyes országokban, így Magyarországon is megerősítették a közterületek ellenőrzését, biztosítását, továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a határok őrizetére, emellett fokozták az elhárító tevékenység aktivitását, annak nemzetközi együttműködését – sorolta Bakondi György.

Fontos kérdésnek nevezte, hogy a szolgálatok információi eljutnak-e a politikai szintig, hogy az "eddigi korlátlan befogadás" politikáját felül tudják bírálni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Mese ! A szakhatóságok és szolgálatok koordinációja kötelező jellegű, akkor mi a bánatos halál [email protected]ára kell még egy körbeülős bizottságosdi, ha nem azért, hogy jó pár, eddig a húsosfazéktól távolabb ácsingózó gyapjasnak legyen vastag pénzű elfoglaltsága !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.