Európai helyett nemzetállami megoldásokra van szükség az illegális bevándorlás kérdésében Orbán Viktor miniszterelnök szerint.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádióban "csoda blablának" nevezte azt a kijelentést, hogy "európai megoldásra van szükség". Szerinte ugyanis a sok tagállami megoldásból adódik össze az európai.

A kötelező kvótákkal kapcsolatban megerősítette: a magyar álláspont szerint a kvótarendszert mindenképpen el kell lehetetleníteni.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy az európai vezetők és az európai emberek józan esze közötti, folyamatosan növekvő szakadék egyre inkább destabilizálja a kontinenst.

A miniszterelnök szerint eljött az ideje annak is, hogy ismét feltegyék az EU alapkérdéseit. Kilátásba helyezte, hogy hozzá kell nyúlni az EU-t létrehozó alapszerződéshez.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán a kvótát elfogja fogadni, csak most még kicsit "szabadságharcol" híveknek...
Tisztában van vele, hogy senki sem akar tündérországban maradni!
A menekülteknek, nem vagyunk célország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
@Freewolf: Höhööö...mér mindig a leghülyébb nemzetthynáci mihígmélymagyar vezénylik ki szolgálatos trollnak?...jahúgy ennyi a választék...és ez vóna azelittye...heheehe,akómilyen azajja,...hehehe...
Freewolf
@troppauerhumer: Böfögő libsikkel nem törődünk. Majd egyszer összefogdossuk őket!
verum
@troppauerhumer: - picit tudnád különválasztani Orbán mélykeresztényi pranoiáját az országok szuverenitásával? Szerinted van szükség ilyenre, vagy amolyan USA állambeli állapotot képzelsz az Eu-ban is?
Gazdasági, vagy politikai függőséget képzelsz, vagy mindkettőt?
Az elvről kérdezek és nem Orbánról.
verum
@zöldszem: - átugrod a lényeget. Ha nem marad itt, hova megy? Vissza, a hazájába? Mert Európán belül másutt nem lehet, ha idetoloncolják, vagy nem mehet tovább. És ők nem akarnak itt maradni, lesz itt akkora balhé, hogy csak!
Te sem tudsz elszakadni Orbántól, úgy látszik nem csak a fidesz-fanok. Ne igazodj már ennyire egyetlen emberhez!
Két dimenzióban gondolkozol.
verum
@Freewolf: - ja, aztán majd az illibsik lesznek összefogdosva, mert a történelem kereke mindig forog ám!
verum
@troppauerhumer: @zöldszem: - még valamit.
Én is úgy vélem, hogy Orbán ahogy akarja végrehajtani az akaratát, az nem jó. Azonban alapjaiban az ország szuverenitása és az, hogy minden ország maga dönthesse el, hány menekültet fogad, honnan -- azt jogosnak tartom.
Ezért baj, sőt hiba, hogy úgy gondolkoztok az ellenzéki politikusokkal az élen, hogy amit Orbán mond és akar, eleve rossz. Nem mindig, ezért kellene azon lenni, hogy jól végrehajtani a marhaságot. Ezért nem kellene a fogalmakat összekeverve egyénekhez kötni. Mert az élet nem két dimenziós!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.